Over de Webconnectie

Wie, wat, waarom en hoe

-team-

De Webconnectie

Ik help coaches en therapeuten die zich willen onderscheiden van andere professionals. Ik geloof dat jij als professional echt verschil kunt maken wanneer je werkt vanuit jouw eigen expertise. Daarom stimuleer ik jou als klant om je te focussen op jouw doelgroep, om keuzes te maken ten aanzien van je product en werkzaamheden, om je te specialiseren in een richting die door jezelf gekozen is. Juist dit geeft mij geweldig goede informatie voor de beste vormgeving. In het bijzonder richt mij hierin op beeld(bewerking), kleurkeuze en logo ontwerp.

Omdat ik zelf behalve webdesigner ook zzp-er en (droomanalyse)coach ben voel ik mij nauw verwant aan jou en heb ik ervaring en expertise opgedaan die mij een meerwaarde geven in het maken van websites, en de rol van beeld daarin, die in het bijzonder gericht zijn op coaches.

Wanneer jij graag wilt groeien in je onderneming, beter zichtbaar wilt zijn op internet, je een overzichtelijke website wilt die bovendien bijdraagt aan het aantrekken van nieuwe klanten én je een website wilt waarin echte aandacht is besteed aan jou en op wat jij wilt betekenen voor je klanten, dan ben je bij de Webconnectie op de goede plek!

Jij bent mijn ideale klant als je ook het inzicht deelt dat online zichtbaarheid en vindbaarheid voortkomen uit het maken van keuzes ten aanzien van hun jouw eigen, authentieke kwaliteiten. Dat jouw uniciteit tot uiting komt in de wijze waarop wij samen jouw website inhoud geven. Jij weet dat een website altijd in ontwikkeling is en dat dit ook jouw eigen aandacht en inzet vraagt!

Zou het niet geweldig zijn als alle 40.000 coaches in Nederland succesvol kunnen zijn wanneer zij stuk voor stuk doen waar zíj goed in zijn en dat zij zich allemaal van elkaar kunnen onderscheiden?

Ester Krause

Na tien jaar in de mode gewerkt te hebben, liep ik vast in een aantal opzichten. Ik heb toen een pas op de plaats gemaakt om tot een nieuwe afstemming te komen. Ik kwam in contact met het maken van websites en een nieuwe passie was geboren!

In 2011 startte ik met de Webconnectie, in 2014 kwam daar Droomanalyse coaching en het werken met Imaginatie bij. Op wonderlijke wijze komen deze schijnbaar heel verschillende werkvlakken bij elkaar tot mijn unieke aanpak: de droom van de ondernemer als uitgangspunt voor zijn positionering uitgedrukt in de website!

Samenwerking

De eerste 6 jaar van mijn onderneming deed ik bijna alles wat met websites te maken had zelf…. Ik dacht dat ik alles zelf moest kunnen en dat ook heel goed moest kunnen. Met als gevolg dat ik weliswaar heel veel ervaring heb opgedaan, ervaring die mij regelmatig goed van pas komt, maar dat ik ook in een situatie terechtkwam waarbij ik heel hard aan het werk was met heel veel verschillende dingen die ik niet eens allemaal leuk vond om te doen.

Vandaar dat ik er sinds 2016 voor kies om mij te specialiseren op datgene waar ik het beste uit de verf kom, waar ik het meeste plezier aan beleef én waarmee ik jou het beste mee van dienst kan zijn! Ik richt mij nu in het bijzonder op het werken met beeld in websites. Dat behelst het vinden, maken en/of bewerken van geschikt beeldmateriaal, van fotobewerking tot logo ontwerp.

Voor een heldere en scherpe positionering van jouw bedrijf verwijs ik je graag door naar Marielle van der Vlies voor een gratis training Succes met je bedrijf.

Ik werk samen met:

Marielle van der Vlies

Business coach

Addy Vader

Onderhoud & website optimalisatie expert

Wil jij een website waar jij blij van wordt én die je helpt meer klanten te krijgen?

Zo kom je aan geweldig beeldmateriaal!

7 tips & tricks voor het vinden, maken en bewerken van afbeeldingen.

Vul je emailadres in en krijg dit e-book GRATIS in je mailbox!

Door dit formulier te versturen, ga je akkoord met de privacy verklaring

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!