Over de Webconnectie

Wie, wat, waarom en hoe

-team-

De Webconnectie

Mijn doel

Ik geloof dat jij als zelfstandig ondernemer een website kunt hebben die weerspiegelt waar jij voor staat en die verbeeldt wat jij wilt uitdragen. Een website die helder en mooi is én die jou gaat helpen klanten te genereren. Een site waar je trots op bent en die je aan iedereen wilt laten zien. Kortom: een website die in alles voorziet.

Een modieuze baan

Voordat ik webbouwer en -designer werd, werkte ik in loondienst als patroontekenaar voor damesmode. Ik werkte de ontwerpen van de stylisten op de computer uit naar patroondelen. Hoewel ik het werk leuk vond om te doen, werd ik heel ongelukkig van het werken in loondienst. Tijdens een flinke burn-out besloot ik het roer om te gooien en mijn beroep als patroontekenaar aan de wilgen te hangen. Via een onvoorspelbare samenloop van omstandigheden belandde ik in het maken van mijn eerste website en het zaadje dat hiermee gepland werd groeide al snel uit tot een struik 🙂 Toen kwam ik WordPress op het spoor en groeide ik mee in de ontwikkelingen. Nu, 9 jaar verder is de struik een boom geworden.

Ik help jou met Beeldkracht

Mijn kracht ligt in het bijzonder in het werken met beeld. Ik ben graag in de weer met kleuren, foto’s, graphics, logo’s, e-books en hoe dit samen te brengen in websites. Ik kom het beste tot mijn recht als ik techniek kan combineren met creativiteit. Daarom kan ik zowel een website voor je bouwen als ontwerpen.

Behalve mediagerichte activiteiten ben ik ook zeer geïnteresseerd in (nacht)dromen. Ik ben droomanalysecoach wat betekent dat ik mensen kan begeleiden in het verklaren van hun dromen, zoals ik zelf ook met mijn eigen dromen werk. Heel boeiend en heel verdiepend voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en dat van mijn mede-dromers. Het werken met dromen draagt bij aan een goed begrip van beelden waardoor ik jou goed advies kan geven over de beelden die jij kunt gebruiken op je site.

Via mijn droomcoachingopleiding kwam ik in contact met imaginatie. Dit is de kunst van het werken met innerlijke beelden. Via je verbeelding kan je psyche informatie coderen, opslaan en verwerken. Wanneer je de conversatie aangaat met je innerlijke beelden, kun je een boel over jezelf te weten komen. Via mijn kennismakingsaanbieding laat ik je kennis maken met imaginatie en begeleid ik je door je eigen beeldenwereld. Zo kun je antwoord op vragen of meer helderheid krijgen. Dit kan heel behulpzaam zijn in het zoeken naar kleuren, beelden voor je logo, waar je naartoe wilt met je bedrijf of wat je volgende stap gaat zijn. Mogelijke vragen in overvloed!

Wil je ervaren wat een imaginatiesessie je kan brengen? Prik dan hier een datum voor een gratis online sessie!

Hoe kan ik jou helpen

Zowel een goedlopend bedrijf als een goede website beginnen bij een goede afstemming. Hieruit volgt het maken van de juiste keuzes, die op hun beurt een goede basis vormen voor het schrijven van de teksten en het bepalen van goed en bij jou passend beeldmateriaal. Samen met mijn team help ik je bij het ontwikkelen van een website die van begin tot einde goed in elkaar zit.

Samenwerking

De eerste 6 jaar van mijn onderneming deed ik bijna alles wat met websites te maken had zelf…. Ik dacht dat ik alles zelf moest kunnen en dat ook heel goed moest kunnen. Met als gevolg dat ik weliswaar heel veel ervaring heb opgedaan, ervaring die mij regelmatig goed van pas komt, maar dat ik ook in een situatie terechtkwam waarbij ik heel hard aan het werk was met heel veel verschillende dingen die ik niet eens allemaal leuk vond om te doen.

Vandaar dat ik er sinds 2016 voor kies om mij te specialiseren op datgene waar ik het beste uit de verf kom, waar ik het meeste plezier aan beleef én waarmee ik jou het beste mee van dienst kan zijn! Ik richt mij nu in het bijzonder op het werken met beeld in websites. Dat behelst het vinden, maken en/of bewerken van geschikt beeldmateriaal, van fotobewerking tot logo ontwerp.

Voor een heldere en scherpe positionering van jouw bedrijf verwijs ik je graag door naar Marielle van der Vlies voor een gratis training Succes met je bedrijf.

Team

Ik werk samen met andere experts zodat we allen doen waar we goed in zijn en jou daarom zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij streven er als team naar om ervoor te zorgen dat jouw website in alle opzichten werkt. Wij leggen de basis zodat jij er goed mee voor de dag kunt komen én ermee aan de slag gaat!

Marielle van der Vlies

Business coach

Addy Vader

Onderhoud & website optimalisatie expert

Wil jij een website waar jij blij van wordt én die je helpt meer klanten te krijgen?

Zo kom je aan geweldig beeldmateriaal!

7 tips & tricks voor het vinden, maken en bewerken van afbeeldingen.

Vul je emailadres in en krijg dit e-book GRATIS in je mailbox!

Door dit formulier te versturen, ga je akkoord met de privacy verklaring

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!