-Gratis kennismaking-

‘Bepaal je beeld sessie’

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar wat nu als je geen goed beeld hebt? Wat als je niet weet welke kant je op wilt met je (nieuwe) website, een logo of met de stijl van je foto’s. En wat als je het gevoel hebt niet verder te komen daardoor?

Welke afbeeldingen ga je gebruiken? Welke kleuren wil je, welke foto’s zijn de juiste? Heb ik nu wel of geen logo nodig? Twijfel werkt uiteindelijk verlammend. Je neemt geen besluiten en je komt op deze manier geen stap verder met je website.

Hierbij help ik jou in een ‘Bepaal je beeld sessie’

Ester hiep mij in een ‘Bepaal je beeld sessie’ om meer duidelijkheid te krijgen over de kleuren die ik wil laten terugkomen in mijn nieuwe logo waarmee ik mijzelf en mijn bedrijf wil laten zien.

Door haar rustige en vakkundige leiding kwam ik tot een heel mooi en duidelijk resultaat met een paar prachtige kleuren waar ik helemaal achter kan staan. Met het visionboard wat ik heb gemaakt kan ik terug naar mijn vormgever. Ik was al met iemand anders in zee, anders had ik het ontwerp van mijn logo ook vol vertrouwen in de handen van Ester gelegd. Ester bedankt

Mieke Wijnen

Mieke Wijnen Fotografie

-Wat gaan we doen?-

‘Bepaal je beeld sessie’

Tijdens een ‘Bepaal je beeld sessie’ nodig ik je uit om contact te maken met jouw eigen innerlijke beeldenwereld. Deze, vaak verassende, beelden laten je zien waar je staat, wat voor jou belangrijk is en hoe dat voelt.

Je gaat in gesprek met de beelden en ervaart wat ze je te zeggen hebben. Zo dénk je niet alleen te weten wat je wilt en wat je drijfveren zijn, je vóelt het van binnenuit. Je twijfel ebt weg en je bent een bijzondere ervaring rijker. Last but not least is dit voor ons een hele geschikte manier om kennis met elkaar te maken.

Waar wil je meer helderheid over? Kies of het om je website gaat, een logo, een kleurpalet, waar je staat in je onderneming of wat voor jou een andere prangende vraag is waar het je ondernemerschap betreft.

-resultaat-

Wat neem je mee uit de sessie?

  • Je bepaalt je beeld, foto’s en kleuren nu zonder twijfel.
  • Je hebt zicht gekregen op welke kleuren en beelden jou aanspreken.
  • Je hebt nieuwe inspiratie voor je website, logo of kleurkeuze.
  • Je hebt meer helderheid over waar je staat met betrekking tot je vraag.
  • Je bent een ervaring rijker omdat je nog niet eerder op deze wijze naar jezelf en jouw beeldenwereld hebt gekeken.

-praktische info-

Een waardevolle sessie!

De sessie vindt online plaats via Zoom en duurt ongeveer 40 minuten.

Mijn normale prijs voor deze sessie is €97, echter ik bied hem je gratis aan.
Ik wil je graag helpen een betere focus te krijgen en zie ernaar uit je te ontmoeten.

Mail voor een afspraak naar

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Lees ze hieronder.

-ervaringen-

Wat klanten zeggen over de ‘Bepaal je beeld sessie’

“Aangezien Ester mijn website en logo maakt heb ik een ‘Bepaal je beeld sessie’ gehad met haar wat voor mij een hele aparte beleving was.

Ester liet mij binnen in mijn eigen droomwereld waar ik al jaren van droom en nu heel duidelijk in beeld heb waarvoor ik alles doe en ik weet nu zeker dat ik het ga bereiken.

Je loopt binnen in je eigen wereld en ontdekt wat de problemen zijn en kan die opeens benoemen, terwijl ik daar al jaren mee bezig ben en nu plots het Eureka gevoel.

Zo blij dat ik je ontmoet heb en heel anders dan ik me had voorgesteld hoe ons gesprek zou lopen.

Hoop je snel weer te spreken en ga verder bouwen aan mijn echte ideale ‘droom’ wereld.”

Simona van Leeuwen

Blij met je boekhouding

“Ester en ik hebben ons eerste online kennismakingsgesprek via Zoom gevoerd. In eerste instantie dacht ik dat we samen gingen praten over mijn nieuwe stijl website. Maar het was iets anders, namelijk een ‘Bepaal je beeld sessie’. Het was een gesprek met mijzelf naar binnen toe. Ester adviseerde mij mijn ogen te sluiten en te visualiseren naar aanleiding van haar prettige stem.

Heel bijzonder, en er kwam uiteindelijk iets heel herkenbaars van mijn eigen gedrag naar voren. Heel bijzonder om mee te maken. “

Els van der Kleij

Praktijk Bloos

“Ik heb een ‘Bepaal je beeld sessie’ gehad van Ester om de juiste beelden te vinden voor het maken van mijn website. Vanuit mijn opleiding was ik gewend om imaginaties te doen. Ik vond het een fijne ervaring.

Ze bracht me naar een mooie plek in de natuur waar ik mijn beeldenreis begon. Ze liet me onderweg vertellen waar ik was en hielp liefdevol mijn weg verder te gaan. Ze hield voortdurend mijn grenzen zorgvuldig in de gaten en ik zag mooie dingen ontstaan. Ook als er beelden kwamen die ik niet zo begreep, ik kwam uit in een kerk, bleef ze het vertrouwen uitstralen dat ik daar niet voor niets was en of ik open kon blijven kijken wat het me te vertellen had.

Het heeft mij veel opgeleverd. Ik vond het antwoord op mijn vraag alleen niet op de manier die ik verwacht had. Dit werd duidelijk in de terugblik. Tijdens de terugblik vielen er voor mij meerdere inzichten naar binnen die te maken hebben met mijn persoonlijk proces en zeker van invloed zijn op wat ik wil uitstralen.

Ik vond het een mooie en indrukwekkende imaginatie. Ester was voortdurend volledig aanwezig op een wijze die ik als warm, veilig en prettig ervaren heb. Dankjewel Ester en ik ben heel benieuwd naar het resultaat wat je met de beelden die we gedeeld hebben gaat maken.”

Kit de Haan

Kies wie je bent

Ester hiep mij in een ‘Bepaal je beeld sessie’ om meer duidelijkheid te krijgen over de kleuren die ik wil laten terugkomen in mijn nieuwe logo waarmee ik mijzelf en mijn bedrijf wil laten zien.

Door haar rustige en vakkundige leiding kwam ik tot een heel mooi en duidelijk resultaat met een paar prachtige kleuren waar ik helemaal achter kan staan. Met het visionboard wat ik heb gemaakt kan ik terug naar mijn vormgever. Ik was al met iemand anders in zee, anders had ik het ontwerp van mijn logo ook vol vertrouwen in de handen van Ester gelegd. Ester bedankt

Mieke Wijnen

Mieke Wijnen Fotografie

“Samenwerken met Ester is het ontvangen van een bijzonder cadeau. Ze verdiept zich in wie ik ben, wat ik wil uitstralen, waar ik anderen mee wil helpen en vertaalt dit door gebruik te maken van de juiste kleuren, lettertype en beeldmateriaal om tot het beste eindresultaat te komen.

Om dit allemaal goed vorm te kunnen geven heeft Ester mij een ‘Bepaal je beeld sessie’ gegeven. Dit gaf vele inzichten, duidelijk werd hiermee welke ‘verborgen schatten’ ik in mij heb. Hoe ik in een flow kom om de juiste klanten op mijn pad te krijgen en mijn bedrijf Stappenplan huis verkopen kan laten groeien.

Ik kan Ester zeker aanbevelen, ze is een echte vakvrouw die je verder helpt met de bouw van je bedrijf.”

Angelique van Winden

Stappenplan huis verkopen

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest