ervaringen van klanten

referenties

 

Ester heeft mijn website ontworpen en dat heeft ze heel goed gedaan. Ik vind haar professioneel en daarnaast een aardig mens. Ze heeft heel goed ingeschat na een eerste gesprek wat bij mij paste. Ik vind mijn website helemaal MIJ. Ze is geduldig bij het uitleggen van de gebruiksaanwijzing van de site, en heeft mij goede tips gegeven over nieuwsbrieven, promotie etc. Ik ben tevreden en vind Ester met haar bedrijf De Webconnectie een aanrader.

Hanny Lynch

 

‘Ester Krause heeft mijn website voor de Jungiaanse Dieptepsychologie gemaakt. In het intake gesprek heeft ze heel goed geluisterd naar de duizend en één ideeën die ik had, en die wonderbaarlijk knap gecombineerd tot één geheel. De samenwerking was prettig. En de service achteraf is ook goed. Als ik mijn site wil veranderen of iets wil vragen, krijg ik snel en duidelijk antwoord.’

Liesbeth de Vogel

Jungiaanse dieptepsychologie

Ik vind Ester een creatieve en zorgvuldige vormgever, die ons verenigingsblad enorm mooi gerestyled heeft en van elk nummer opnieuw een feest voor het oog maakt. Ik zie het als een grote kwaliteit van Ester hoe zij in vormgeving zowel uitwerking geeft aan de wensen van de vereniging als opdrachtgever, als eigen ideeën invoegt die het resultaat verbeteren.

In de samenwerking ervaar ik Ester als betrokken en ontspannen, waardoor we in redactie- en commissiewerkzaamheden elke keer in gezamenlijkheid tot hele creatieve resultaten komen. Ik kan de diensten van Ester van harte aanbevelen.

Barbara Roukema

Vereniging voor de Studie van Dromen

Ester/de Webconnectie denkt mee met mij en doet creatieve en doordachte voorstellen die mijn eigen concept verbeteren. Ze is aanspreekbaar en werkt snel. Ze heeft een goed oog voor opmaak en presentatie.

Wim Nijssen

Being in motion

Ester heeft met veel aandacht onze website “meditereninmaatpak.nl” gemaakt. Ester is heel gedegen en neemt geen genoegen met half werk. En dat is te zien! Ze heeft een zeer goed ontwikkeld gevoel voor ‘smaak’. Alles wat zij maakt is esthetisch van hoge kwaliteit. Ik beveel Ester van harte aan!

Jacqueline Hospers

Mediteren in maatpak

Ik heb de samenwerking met de Webconnectie als heel prettig en vakkundig ervaren. Zij heeft voor mij folders ontworpen en deze onderscheiden zich door het strakke en vernieuwende ontwerp, passend bij de huisstijl van mijn bedrijf. Ik beveel haar ook aan bij anderen in mijn netwerk.

Guus van Berckel

Gussman

Na 7 jaar was mijn website aan vervanging toe. Als vastgoed adviseur (ZZP’er) heb ik een eigen kijk op de markt (leegstand, duurzaamheid, Nederland met z’n allen mooier maken). Na een gesprek van een uur heeft Ester voor mij de juiste toon gezet voor de nieuwe website. Dat kan alleen als je goed luistert en je verdiept in de ander (zijn business).

Daarnaast gaf Ester zeer nuttige adviezen om de door mij bedachte teksten verder te verbeteren. In de eindfase moesten er nog wat lastige technische zaken worden opgelost en we hadden een belangrijke deadline. Met een enorme vasthoudendheid rolde er uiteindelijk een geweldig mooie website uit waar ik heel erg trots op ben! In de afgelopen weken heb ik al meerdere malen Esters naam doorgegeven als HET adres voor een nieuwe EN betaalbare website.

Thijs Evers

REAL solutions

Wij hebben zeer goede ervaringen met de Webconnectie opgedaan bij het opzetten van twee websites. Een derde zal spoedig volgen. Het opzetten en vormgeven van een database gestuurde website is bij de Webconnectie in uitstekende handen. Ook voor complexere technische wensen bleek de Webconnectie oplossingen paraat te hebben. Betrouwbaar, professioneel en efficiënt. Na een inventariserend gesprek werd alles meteen snel en soepel voltooid. Functionaliteit en vormgeving zijn dik in orde. Douze points!

Jane Snijders

Ik ervaar de samenwerking met Ester als heel prettig en deskundig. Ze werkt snel, doeltreffend en denkt actief mee. Daar waar ik zaken over het hoofd zie, wijst zij mij hierop. Ze spaart kosten noch moeite om een goed product neer te zetten. Om deze redenen ervaar ik haar als een meer dan volwaardig partner en ben ik dankbaar dat ik met haar samenwerk. Daarnaast is haar creatief potentieel van grote toegevoegde waarde. In de ontwikkeling van de logo’s van mijn bedrijven heeft ze echt het verschil gemaakt en is met verrassende en originele oplossingen gekomen. Ik kan haar van harte aanbevelen en zelf doe ik dit dan ook in mijn eigen netwerk.

Ilene Krause

de Kick van het kunnen

Toen ik Ester vroeg om voor mijn rijschool een website te maken dacht ik een goed beeld te hebben van wat ik wilde, maar als je mijn idee naast de door Ester opgeleverde site zou leggen, is er weinig van overeind gebleven. Ester heeft mij echt aangenaam verrast met nieuwe ideeën. Op de lay-out heb ik veel positieve reacties ontvangen en het komt over zoals het bedoeld is: professioneel, gericht op kwaliteit en no nonsense! Al met al is met de creativiteit en het inlevingsvermogen van Ester een mooie, rustige en tegelijkertijd toegankelijke site ontworpen, met een hoge informatiewaarde! Ik kan De Webconnectie iedereen aanraden.

Gijs Smink

Rijschool Level

Ik ken Ester als een vrouw die graag in allerlei zaken de diepere betekenis wil zoeken en daarin het hier en nu niet zal vergeten. Een creatieve en ruime geest die altijd wil meedenken met opdrachten. Een bijzondere vrouw achter haar masker, zoekend naar een plek in haar zelf om volledig tot recht te komen in al haar bewegingen.

Coen Sprenger

Coendalinie

Geïnteresseerd in samenwerking?

 

Zo kom je aan geweldig beeldmateriaal!

7 tips & tricks voor het vinden, maken en bewerken van afbeeldingen.

Vul je emailadres in en krijg dit e-book GRATIS in je mailbox!

Door dit formulier te versturen, ga je akkoord met de privacy verklaring

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!