Referenties

-aanbevelingen-

Wat klanten zeggen

“Ester levert heel mooi werk, ze heeft mijn boek heel mooi opgemaakt, mijn website ontworpen en binnenkort komt nog een autosticker. Het is allemaal heel mooi op elkaar afgestemd en ik kan je Ester 100% aanraden. Ze staat open voor overleg, is flexibel en levert goed werk.”

Maria Geelen

de MARIA-methode

Ester heeft in “no time” een fantastisch website design voor mijn bedrijf gemaakt. Door omstandigheden hebben we elkaar niet gesproken, maar had ik puur informatie aangeleverd over mijn bedrijf en mijn klanten. Het design wat ze voor me gemaakt heeft, overtreft al mijn verwachtingen. Ik ben er super blij en dankbaar voor!

Richard de Jong

Richard de Jong

Ester heeft mijn site en mijn E-book gemaakt en vorm gegeven. Ik ben er super blij mee. Ze heeft mij in vorm en kleur heel goed weer gegeven, zonder dat we elkaar kenden. Ik krijg veel complimenten over mijn site. Ze denkt mee op meerdere gebieden en ik heb de samenwerking als heel prettig, praktisch en doeltreffend ervaren met een geweldig resultaat. Ik beveel Ester zeer aan.

Jaeike Stienstra

Jaeike met paarden

“Ester is een prettige vrouw om mee samen te werken. Ze blijft altijd geduldig en blijft met je meedenken. Het resultaat voor mij is, een echt persoonlijke website die voor mij gemaakt is. Ben mega trots op mijn eigen website dankzij het mooie werk van Ester. Ik raad haar aan iedereen aan.”

Els van der Kleij

Praktijk Bloos

“Ik heb met veel plezier met Ester aan het design van de website van mijn bedrijf Tecforia gewerkt. Met weinig woorden wist Ester mijn wensen in een fantastisch design om te zetten. Ze wist een design te realiseren wat bij mij past en boven mijn verwachting lag. Behalve een mooi design, let Ester er echter vooral ook op of de website gaat doen wat hij moet doen. Ze gaf me daar ook de nodige tegengas. Precies wat je van een goede partner verwacht.”

Michel van Loon

Tecforia

“Als je als ondernemer een professionele website wil ontwikkelen die je ondersteunt in je marketing en sales, dan raad ik je aan met Ester te gaan werken. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt, geeft het juiste advies voor wat betreft het technische gedeelte van de website én het grafische. Ester helpt je een website te ontwikkelen waar je lange tijd meer vooruit kan.”

Marielle van der Vlies

Succes met je bedrijf

“In januari 2018 startte ik met een opleiding tot wandelcoach. Eén van de opdrachten tijdens deze opleiding was om na te denken over je niche in de markt en te gaan bouwen aan een website. Via een goede vriendin kwam ik in september 2018 bij Ester terecht, direct bij ons kennismakingsgesprek wist ik al dat zij met mijn website aan de slag kon gaan. Zelf ben ik met webdesign niet erg bekend en nog niet zo handig. Al tijdens het intake gesprek raakte Ester enthousiast en had ze goed voor ogen hoe mijn website er uit zou kunnen gaan zien. Ik stuurde haar veel foto’s en informatie toe en Ester heeft er een hele mooie rustige website van gemaakt die erg bij mij past.

Ik werk graag met Ester samen, ze luistert goed, je krijgt snel en vakkundig antwoord op je vragen en daarbij is Ester tevens sterk in de samenwerking met andere externe partners van mijn bedrijf Coachpraktijk De Zandloper, zoals Eveline Vanparys( logo en illustraties) en de webhosting, die Ester regelde via Webalist. Ester heeft mijn eigen teksten en foto’s kritisch tegen het licht gehouden, geplaatst wat nodig was en wat niet nodig was juist achterwege gelaten. Ze is heel creatief omgegaan met mijn aangeleverde informatie en beeldmateriaal, ze heeft het geheel zo gemaakt dat het krachtig is in de communicatie en dat vind ik erg knap.

De website is live gegaan half december 2018 en ik krijg veel positieve reacties! In januari 2019 start ik met de vervolgopleiding en dat zal zeker leiden tot nieuwe gesprekken met Ester over webdesign en online nog zichtbaarder worden. Ik beveel haar van harte aan! Wil je kijken hoe het werk van Ester er voor jou uit kan zien, neem dan even tijd om op haar eigen website te kijken of die van mij.”

Marianne Zandman

Coachpraktijk de Zandloper

“Ester heeft mijn website ontworpen en dat heeft ze heel goed gedaan. Ik vind haar professioneel en daarnaast een aardig mens. Ze heeft heel goed ingeschat na een eerste gesprek wat bij mij paste. Ik vind mijn website helemaal MIJ. Ze is geduldig bij het uitleggen van de gebruiksaanwijzing van de site, en heeft mij goede tips gegeven over nieuwsbrieven, promotie etc. Ik ben tevreden en vind Ester met haar bedrijf De Webconnectie een aanrader.”

Hanny Lynch

“Ester Krause heeft mijn website voor de Jungiaanse Dieptepsychologie gemaakt. In het intake gesprek heeft ze heel goed geluisterd naar de duizend en één ideeën die ik had, en die wonderbaarlijk knap gecombineerd tot één geheel. De samenwerking was prettig. En de service achteraf is ook goed. Als ik mijn site wil veranderen of iets wil vragen, krijg ik snel en duidelijk antwoord.”

Liesbeth de Vogel

Jungiaanse dieptepsychologie

“Ik vind Ester een creatieve en zorgvuldige vormgever, die ons verenigingsblad enorm mooi gerestyled heeft en van elk nummer opnieuw een feest voor het oog maakt. Ik zie het als een grote kwaliteit van Ester hoe zij in vormgeving zowel uitwerking geeft aan de wensen van de vereniging als opdrachtgever, als eigen ideeën invoegt die het resultaat verbeteren.

In de samenwerking ervaar ik Ester als betrokken en ontspannen, waardoor we in redactie- en commissiewerkzaamheden elke keer in gezamenlijkheid tot hele creatieve resultaten komen. Ik kan de diensten van Ester van harte aanbevelen.”

Barbara Roukema

Vereniging voor de Studie van Dromen

“Ester/de Webconnectie denkt mee met mij en doet creatieve en doordachte voorstellen die mijn eigen concept verbeteren. Ze is aanspreekbaar en werkt snel. Ze heeft een goed oog voor opmaak en presentatie.”

Wim Nijssen

Being in motion

“Ester heeft met veel aandacht onze website ‘meditereninmaatpak.nl’ gemaakt. Ester is heel gedegen en neemt geen genoegen met half werk. En dat is te zien! Ze heeft een zeer goed ontwikkeld gevoel voor ‘smaak’. Alles wat zij maakt is esthetisch van hoge kwaliteit. Ik beveel Ester van harte aan!”

Jacqueline Hospers

Mediteren in maatpak

“Ik heb de samenwerking met de Webconnectie als heel prettig en vakkundig ervaren. Zij heeft voor mij folders ontworpen en deze onderscheiden zich door het strakke en vernieuwende ontwerp, passend bij de huisstijl van mijn bedrijf. Ik beveel haar ook aan bij anderen in mijn netwerk.”

Guus van Berckel

Gussman

Eerst dacht ik dat ik zelf wel even een e-boek en een website in elkaar kon draaien. Kostenbesparing was de hoofdgedachte. Naast dat het schrijven wat werk was, nam de opmaak veel tijd in beslag. Dus of het dan wel zo kostenbesparend was? Ik denk het niet. Ik wilde het professioneel in gaan steken. Dat betekende een nieuw logo, een aangepaste website en een nieuwe huisstijl. Ester heeft mij daarin fantastisch geholpen.

De uitstraling van de nieuwe ontwerpen was voor mij een complete en zeer aangename verrassing. Precies passend bij mijn werk. Ze had goed geluisterd en meegedacht. Er kwamen hele mooie ontwerpen en stijlen uit. En dat heeft zij prachtig verwerkt in de opmaak van mijn e-boek, de uitstraling van mijn website en de mooie huisstijl. Ze gaf alles daardoor een passende look.

De kosten heb ik allang terugverdiend omdat zowel mijn website als het e-boek mijn klanten aanspreken. Het eboek wordt vaak gedownload. Mijn website wordt regelmatig bezocht. Ik hoef er dan ook niet twee keer over na te denken: fröbel je liever zelf of laat je het een professional als Ester voor je doen? Ik heb haar expertise als zeer waardevol ervaren. Mijn middelen laat ik zeker weer door haar ontwerpen en opmaken.

Mirja Hennink

Ik ben tekstschrijver

“We waren net klaar met onze nieuwe website. Het was op zich prima maar de nieuwe site bezorgde ons niet het gevoel wat we als bedrijf willen uitstralen. Kortweg we herkenden ons er niet in.

En toen kwamen we in contact met Ester. We hebben elkaar per telefoon een half uur gesproken over ons bedrijf, onze klanten en hoe wij graag zaken willen doen. Aan het eind van het gesprek afgesproken om onze homepage van een nieuwe opmaak te voorzien. We waren echt sprakeloos van het resultaat; het is nu met het openen van de homepage direct duidelijk wat we als bedrijf doen. En met de gebruikte kleuren, lettertypen en foto’s is dit precies het gevoel wat we met onze site willen uitstralen. Erg knap om na 1 telefoongesprek zo de vertaling te kunnen maken van ons gevoel naar een ontwerp wat echt bij ons past!

Na de homepage heeft Ester ook een aantal andere templates en modules voor onze site gemaakt die we zelf verder met onze teksten hebben gevuld. Op deze manier kunnen we nu zelf onze website eenvoudig uitbreiden en onderhouden. Ook een weer goed advies.

Kortom wij zijn heel erg tevreden over Ester en haar werk!”

Arjan de Kooter

ITbases

“Samenwerken met Ester is het ontvangen van een bijzonder cadeau. Ze verdiept zich in wie ik ben, wat ik wil uitstralen, waar ik anderen mee wil helpen en vertaalt dit door gebruik te maken van de juiste kleuren, lettertype en beeldmateriaal om tot het beste eindresultaat te komen.

Om dit allemaal goed vorm te kunnen geven heeft Ester mij een imaginatie sessie gegeven. Dit gaf vele inzichten, duidelijk werd hiermee welke ‘verborgen schatten’ ik in mij heb. Hoe ik in een flow kom om de juiste klanten op mijn pad te krijgen en mijn bedrijf Stappenplan huis verkopen kan laten groeien.

Ik kan Ester zeker aanbevelen, ze is een echte vakvrouw die je verder helpt met de bouw van je bedrijf.”

Angelique van Winden

Stappenplan huis verkopen

“Ester heeft het ontwerp van mijn website blijmetjeboekhouding.nl gemaakt en door de imaginatiesessie de we vooraf gedaan hebben wist zij precies wat ik nodig had! Door de soepele samenwerking heeft zij een hele mooie maar doeltreffende website voor mij gemaakt waar ik super trots op ben! Ook het ontwerp van mijn e-book 3D cover is precies wat ik in gedachten had maar dan nog mooier.
Ester heeft veel verstand van WordPress zodat zij ook precies weet wat de mogelijkheden zijn waardoor zij goed advies kan geven.
Ik had nog geen logo voor mijn bedrijf en omdat ik pas begonnen ben adviseerde Ester mij een tekstlogo met een extra touch. Hier ben ik ook super blij mee. Als mijn ontwikkelingen straks verder gaan en ik weet echt precies waar uiteindelijk mijn diensten op aansluiten gaan we samen in overleg om te kijken of het logo nog aansluit of dat het tijd wordt voor een ander definitief logo.
Wil jij een duidelijk en doeltreffend design die bij je eigen wensen aansluit? Dan adviseer ik je Ester van de Webconnectie. Zij snapt het gewoon. Dank je, Ester!”
Simona van Leeuwen

Blij met je boekhouding

“Ester heeft een remake gemaakt van mijn website www.praktijkannekestuij.nl. Ik vond het fijn om hierin samen te werken met Ester. Daar waar ik ideeën had, kon zij mij veel opties geven. Ook opties die ik zelf nog niet kende.

Ook heeft ze de informatie van een andere website van mij geweldig geïmplementeerd, zodat ik nu met 1 website verder kan. Met een goede menustructuur, zodat de bezoekers van de website snel de weg kunnen vinden. Ook haar grafische talenten heeft ze laten zien. Ze is heel handig in het plaatsen en aanpassen van foto’s in de tekst en headers.

Kortom, ik ben super tevreden en raad haar van harte aan!”

Anneke Stuij

Praktijk Anneke Stuij

“Na 7 jaar was mijn website aan vervanging toe. Als vastgoed adviseur (ZZP’er) heb ik een eigen kijk op de markt (leegstand, duurzaamheid, Nederland met z’n allen mooier maken). Na een gesprek van een uur heeft Ester voor mij de juiste toon gezet voor de nieuwe website. Dat kan alleen als je goed luistert en je verdiept in de ander (zijn business).

Daarnaast gaf Ester zeer nuttige adviezen om de door mij bedachte teksten verder te verbeteren. In de eindfase moesten er nog wat lastige technische zaken worden opgelost en we hadden een belangrijke deadline. Met een enorme vasthoudendheid rolde er uiteindelijk een geweldig mooie website uit waar ik heel erg trots op ben! In de afgelopen weken heb ik al meerdere malen Esters naam doorgegeven als HET adres voor een nieuwe EN betaalbare website.”

Thijs Evers

REAL solutions

“Wij hebben zeer goede ervaringen met de Webconnectie opgedaan bij het opzetten van twee websites. Een derde zal spoedig volgen. Het opzetten en vormgeven van een database gestuurde website is bij de Webconnectie in uitstekende handen. Ook voor complexere technische wensen bleek de Webconnectie oplossingen paraat te hebben. Betrouwbaar, professioneel en efficiënt. Na een inventariserend gesprek werd alles meteen snel en soepel voltooid. Functionaliteit en vormgeving zijn dik in orde. Douze points!”

Jane Snijders

“Ik ervaar de samenwerking met Ester als heel prettig en deskundig. Ze werkt snel, doeltreffend en denkt actief mee. Daar waar ik zaken over het hoofd zie, wijst zij mij hierop. Ze spaart kosten noch moeite om een goed product neer te zetten. Om deze redenen ervaar ik haar als een meer dan volwaardig partner en ben ik dankbaar dat ik met haar samenwerk. Daarnaast is haar creatief potentieel van grote toegevoegde waarde. In de ontwikkeling van de logo’s van mijn bedrijven heeft ze echt het verschil gemaakt en is met verrassende en originele oplossingen gekomen. Ik kan haar van harte aanbevelen en zelf doe ik dit dan ook in mijn eigen netwerk.”

Ilene Krause

de Kick van het kunnen

“Toen ik Ester vroeg om voor mijn rijschool een website te maken dacht ik een goed beeld te hebben van wat ik wilde, maar als je mijn idee naast de door Ester opgeleverde site zou leggen, is er weinig van overeind gebleven. Ester heeft mij echt aangenaam verrast met nieuwe ideeën. Op de lay-out heb ik veel positieve reacties ontvangen en het komt over zoals het bedoeld is: professioneel, gericht op kwaliteit en no nonsense! Al met al is met de creativiteit en het inlevingsvermogen van Ester een mooie, rustige en tegelijkertijd toegankelijke site ontworpen, met een hoge informatiewaarde! Ik kan De Webconnectie iedereen aanraden.”

Gijs Smink

Rijschool Level

Ik ken Ester als een vrouw die graag in allerlei zaken de diepere betekenis wil zoeken en daarin het hier en nu niet zal vergeten. Een creatieve en ruime geest die altijd wil meedenken met opdrachten. Een bijzondere vrouw achter haar masker, zoekend naar een plek in haar zelf om volledig tot recht te komen in al haar bewegingen.

Coen Sprenger

Coendalinie

Geïnteresseerd in samenwerking?

 
E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest