Brochure website

-Aanbod-

De brochure website

Met een brochure website wordt de welbekende ‘klassieke’ website bedoeld. Deze doet voornamelijk dienst als informatievoorziening. Hierop publiceer je uitgebreide product- of diensteninformatie, portfolio, tarieven e.d. De meest beproefde weg is, om eerst een goede leadgenerator te publiceren, je bedrijf te laten groeien en daarna een brochure website ernaast te zetten.

Wanneer een brochure website?

Heb je al een leadgenerator en wil je jouw klanten meer informatie geven over je producten of diensten? Kom jij op andere manieren aan je klanten en is je website niet de belangrijkste tool waarmee je nieuwe klanten werft? Dan is een brochure website voor jouw bedrijf een goede keus.

Deze website heeft een vaste basis en daarop aansluitend kun je kiezen voor extra opties die voor jouw situatie het meest passend zijn.

Brochure Website: de basis

  • Website bestaande uit 7 pagina’s
  • Design op maat
  • Feedback en begeleiding bij het schrijven van je teksten
  • Contactformulier
  • Max. 2 extra functies zoals bijv. een agenda, download etc.

Eenmalige set-up prijs: € 1497,-

"
"
"

Hosting, domeinnaam, e-mail & onderhoud

Hosting, domeinnaam, e-mail & onderhoud

De hosting en domeinnaamregistratie is in goede handen bij ons met onbeperkt dataverkeer en ruimte voor je website. Inclusief webmail en gratis verhuisservice in het geval je al een website bij een andere partij hebt lopen. Het domeinnaam is jouw eigendom.

Inbegrepen is dat maandelijks je website updates krijgt. Dit is belangrijk en vaak iets dat over het hoofd gezien wordt door klanten! WordPress is voortdurend aan het vernieuwen en ook worden er regelmatig veiligheidsupdates uitgevoerd. Het is van belang dat jouw website hierin meegaat om kwetsbaarheden voor te blijven.

Dit is wat je krijgt:

  • Domeinnaamregistratie van een .nl domein (andere opties zijn mogelijk, informeer naar de prijs)
  • Hosting van je website
  • E-mailadres
  • Maandelijks onderhoud aan je website in de vorm van updates aan WordPress, thema en plugins

Prijs:  47,- per maand

E-book
opties

2D & 3D cover

Wil je een e-book aanbieden op je website, maar wil je kosten besparen door zelf je tekst op te maken en alleen de cover door ons te laten maken? Dat kan met deze optie.

Prijs: € 117,-

Kijk hier voor voorbeelden van E-bookcovers

Kijk hier voor meer info

2D, 3D Cover & binnenwerk

Wil je dat ook het binnenwerk (de tekst) van je e-book net zo mooi eruit komt te zien als je website en het e-bookcover dan adviseren we je te kiezen voor dit pakket. Jij schrijft de tekst, wij maken er iets moois van dat helemaal in stijl is met je website en voor je klanten een feest is om te ontvangen.

Prijs: € 379,-

Kijk hier voor voorbeelden van E-book binnenwerk

Kijk hier voor meer info

Logo
opties

Tekstlogo

Een tekstlogo geschikt om mee te beginnen bij de start van een nieuwe onderneming of project. Het is over het algemeen niet aan te raden om in een (te) vroeg stadium te beginnen met een logo dat naderhand moeilijk is aan te passen omdat het dan reeds ingebed is in allerhande toepassingen. Omdat je bedrijf nog vorm en inhoud aan het krijgen is, kan het maken van een logo in het beginstadium je eigen groei hierin onvoldoende ondervangen. Daarom is een beeldlogo bijvoorbeeld nog niet aan te bevelen en is een tekstlogo hiervoor een goed alternatief. In een tekstlogo wordt de naam van je bedrijf aantrekkelijk doch basic opgemaakt in tekstvorm.

Prijs: € 297,-

Kijk hier voor voorbeelden van Tekstlogo’s

Lees meer over (tekst)logo’s

Beeldlogo

Ben je al een tijdje gaande in je onderneming en ben je toe aan beeldmerk die jou helpt duidelijk te maken waar jij en je onderneming voor staan? Dan is het tijd voor een uitgewerkt logo!

Prijs: € 597,-

Kijk hier voor voorbeelden van Beeldlogo’s

Lees meer over de logopakketten

Beeldlogo extra

Een logo maken is geen simpel klusje, hoe simpel veel logo’s er ook uitzien… Er gaat vaak flink wat gepuzzel aan vooraf. Daarbij, een logo kan vele toepassingen kennen en het kan erg zinnig zijn dit op voorhand zoveel mogelijk te ondervangen. Dit pakket voorziet in een aantal verwerkingsvormen en biedt een Style guide waarin dit uitgewerkt wordt.

Prijs: € 1197,-

Kijk hier voor voorbeelden van Style Guide die hoort bij het pakket ‘Op de rit’

Kijk hier voor de logopakketten

Wil jij een website waar jij blij van wordt én die je helpt meer klanten te krijgen?

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest