Websites

-aanbod-

Drie soorten websites

Websites zijn grotendeels onder te verdelen in drie soorten: de One-Page website, de Brochure website en de Ultieme website. Ook voor webshops bieden we oplossingen, vraag naar de mogelijkheden!

One-page website

Een one-page website bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit één pagina. Er is wel een menu bovenaan waarvan de items zijn gelinkt aan secties op de pagina.

Wanneer een one-page website?

Heeft je site niet heel veel content of wil je kosten besparen? Wellicht ben je startend ondernemer en moet je bedrijf nog vorm krijgen maar je wilt wel vindbaar zijn op internet. Dan is een one-pager een goede keuze. Deze kan altijd nog uitgebreid worden naar een site met meerdere pagina’s in een later stadium.

Brochure website

Met een brochure website wordt de welbekende ‘klassieke’ website bedoeld. Deze doet voornamelijk dienst als informatievoorziening. Hierop publiceer je uitgebreide product- of diensteninformatie, portfolio, tarieven e.d. De meest beproefde weg is, om eerst een goede leadgenerator te publiceren, je bedrijf te laten groeien en daarna een brochure website ernaast te zetten.

Wanneer een brochure website?

Heb je al een leadgenerator en wil je jouw klanten meer informatie geven over je producten of diensten? Kom jij op andere manieren aan je klanten en is je website niet de belangrijkste tool waarmee je nieuwe klanten werft? Dan is een brochure website voor jouw bedrijf een goede keus.

Ultieme Website

De Ultieme Website is erop toegespitst om leads, ofwel nieuwe (potentiële) klanten te werven. Dit type website, ook wel leadgenerator genoemd, heeft drie belangrijke functies: je mailinglijst vergroten met klanten die passen in jouw doelgroep via opt-in en e-book, het aanbieden van jouw front-end (kennismakingsaanbieding) en vergroten van je expertpositie (je blog en aanbevelingen).

Wanneer een Ultieme Website?

Wanneer je een nieuwe onderneming aan het opzetten bent en je jouw website wilt benutten om sneller je klanten te bereiken, of wanneer je jouw bestaande bedrijf wilt laten groeien dan is een leadgenerator voor jou erg interessant.

Wil jij een website waar jij blij van wordt én die je helpt meer klanten te krijgen?