Implementatie begeleiding

-aanbod-

Implementatie begeleiding

Wanneer je jouw afstemming hebt gemaakt en de daaruit voortvloeinde keuzes, dan is het tijd om dit in vorm te gieten. Je kunt dan beginnen met het maken van de content van je website. Dus het schrijven van je teksten en e-book, het zoeken naar en/of laten maken van beeldmateriaal enzovoorts.

Ook bij dit proces kunnen wij jou helpen. Dat doen we in de vorm van een online implementatietraining, deze wordt verzorgd door Marielle van der Vlies. Zij is succesvol business coach en zij heeft al vele (startende) ondernemers begeleid. Neem vooral een kijkje op haar website Succes met je bedrijf

Prijzen

Losse training (nog niet bekend)

Heb je een Ultieme Website gekocht? In dit pakket is de training al inbegrepen.

Wil jij een website waar jij blij van wordt én die je helpt meer klanten te krijgen?

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest