Marketing advies

-aanbod-

Marketing advies

Een website hebben of maken is niet effectief als marketing hier geen deel vanuit maakt. Het is belangrijk om te weten wat je focus is, wie je doelgroep is, hoe je deze kunt bereiken en hoe je jouw website kunt inzetten om de doelen te behalen die jij je stelt.

Marketing is voor sommigen een vies woord… het wordt geassocieerd met ‘iets commercieels’ en dat wordt weer vaak in verband gebracht met manipulatie en onzuiverheid. Dat is jammer, want zo hoeft het niet te zijn! Marketing kun je op een heel integere manier toepassen, als je maar weet hoe dat te doen. Wanneer je het nut kunt inzien van het maken van heldere keuzes en je je realiseert dat je hiermee je kansen niet verkleint maar juist vergroot én je je beseft dat jij handelt vanuit de motivatie om jouw klanten te helpen dan kun je deze aspecten in al je bezigheden naar voren laten komen.

Wij kunnen je helpen bij het maken van keuzes, bij jouw afstemming op je bedrijf en wat je wilt gaan realiseren. Pas als je weet waar je staat kun je een koers uitzetten naar waar je naartoe wilt.

Je kunt nu alvast een begin maken! Plan nu een afspraak in voor een gratis, online imaginatiesessie!

Wil jij een website waar jij blij van wordt én die je helpt meer klanten te krijgen?

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest