-Gratis kennismaking-

Imaginatie sessie

laten we kennismaken

Een imaginatiesessie is een persoonlijke één-op-één sessie via Skype of Zoom van ongeveer 45 minuten waarin we contact maken met de innerlijke beelden die betrekking hebben op jouw  onderneming. Dit is een uitgelezen gelegenheid om zowel contact te maken met mij als een diepere laag in jezelf op te zoeken die in verbinding staat met je bedrijf. Waar woorden vaak tekortschieten, bieden beelden verdieping. Het is een bijzondere ervaring om in conclaaf te gaan met jouw innerlijke beeldenwereld en je zult gaan ervaren dat het een extra dimensie gaat toevoegen aan de wijze waarop je in verbinding staat met je bedrijf en hoe je dat wilt gaan neerzetten.

Een imaginatie sessie is bij uitstek geschikt als uitgangspunt voor een website, logo en kleurpalet, hoewel dit niet hoeft te betekenen dat we deze beelden letterlijk zullen gaan overnemen. Het oproepen van beelden dient voornamelijk om contact met ze te maken.

En zeker niet onbelangrijk: we scheppen hiermee een gelegenheid om kennis met elkaar te maken!

Lees hier enkele ervaringen van klanten:

“Aangezien Ester mijn website en logo maakt heb ik een imaginatie sessie gehad met haar wat voor mij een hele aparte beleving was.

Ester liet mij binnen in mijn eigen droomwereld waar ik al jaren van droom en nu heel duidelijk in beeld heb waarvoor ik alles doe en ik weet nu zeker dat ik het ga bereiken.

Je loopt binnen in je eigen wereld en ontdekt wat de problemen zijn en kan die opeens benoemen, terwijl ik daar al jaren mee bezig ben en nu plots het Eureka gevoel.

Zo blij dat ik je ontmoet heb en heel anders dan ik me had voorgesteld hoe ons gesprek zou lopen.

Hoop je snel weer te spreken en ga verder bouwen aan mijn echte ideale ‘droom’ wereld.”

Simona van Leeuwen

Blij met je boekhouding

“Ester en ik hebben ons eerste online kennismakingsgesprek via Zoom gevoerd. In eerste instantie dacht ik dat we samen gingen praten over mijn nieuwe stijl website. Maar het was iets anders, namelijk een imaginatiesessie. Het was een gesprek met mijzelf naar binnen toe. Ester adviseerde mij mijn ogen te sluiten en te visualiseren naar aanleiding van haar prettige stem.

Heel bijzonder, en er kwam uiteindelijk iets heel herkenbaars van mijn eigen gedrag naar voren. Heel bijzonder om mee te maken. “

Els van der Kleij

Praktijk Bloos

“Ik heb een imaginatiesessie gehad van Ester om de juiste beelden te vinden voor het maken van mijn website. Vanuit mijn opleiding was ik gewend om imaginaties te doen. Ik vond het een fijne ervaring.

Ze bracht me naar een mooie plek in de natuur waar ik mijn beeldenreis begon. Ze liet me onderweg vertellen waar ik was en hielp liefdevol mijn weg verder te gaan. Ze hield voortdurend mijn grenzen zorgvuldig in de gaten en ik zag mooie dingen ontstaan. Ook als er beelden kwamen die ik niet zo begreep, ik kwam uit in een kerk, bleef ze het vertrouwen uitstralen dat ik daar niet voor niets was en of ik open kon blijven kijken wat het me te vertellen had.

Het heeft mij veel opgeleverd. Ik vond het antwoord op mijn vraag alleen niet op de manier die ik verwacht had. Dit werd duidelijk in de terugblik. Tijdens de terugblik vielen er voor mij meerdere inzichten naar binnen die te maken hebben met mijn persoonlijk proces en zeker van invloed zijn op wat ik wil uitstralen.

Ik vond het een mooie en indrukwekkende imaginatie. Ester was voortdurend volledig aanwezig op een wijze die ik als warm, veilig en prettig ervaren heb. Dankjewel Ester en ik ben heel benieuwd naar het resultaat wat je met de beelden die we gedeeld hebben gaat maken.”

Kit de Haan

Kies wie je bent

Ester hiep mij in een begeleide imaginatiessie om meer duidelijkheid te krijgen over de kleuren die ik wil laten terugkomen in mijn nieuwe logo waarmee ik mijzelf en mijn bedrijf wil laten zien.

Door haar rustige en vakkundige leiding kwam ik tot een heel mooi en duidelijk resultaat met een paar prachtige kleuren waar ik helemaal achter kan staan. Met het visionboard wat ik heb gemaakt kan ik terug naar mijn vormgever. Ik was al met iemand anders in zee, anders had ik het ontwerp van mijn logo ook vol vertrouwen in de handen van Ester gelegd. Ester bedankt

Mieke Wijnen

Mieke Wijnen Fotografie

“Samenwerken met Ester is het ontvangen van een bijzonder cadeau. Ze verdiept zich in wie ik ben, wat ik wil uitstralen, waar ik anderen mee wil helpen en vertaalt dit door gebruik te maken van de juiste kleuren, lettertype en beeldmateriaal om tot het beste eindresultaat te komen.

Om dit allemaal goed vorm te kunnen geven heeft Ester mij een imaginatie sessie gegeven. Dit gaf vele inzichten, duidelijk werd hiermee welke ‘verborgen schatten’ ik in mij heb. Hoe ik in een flow kom om de juiste klanten op mijn pad te krijgen en mijn bedrijf Stappenplan huis verkopen kan laten groeien.

Ik kan Ester zeker aanbevelen, ze is een echte vakvrouw die je verder helpt met de bouw van je bedrijf.”

Angelique van Winden

Stappenplan huis verkopen

Zo kom je aan geweldig beeldmateriaal!

7 tips & tricks voor het vinden, maken en bewerken van afbeeldingen.

Vul je emailadres in en krijg dit e-book GRATIS in je mailbox!

Door dit formulier te versturen, ga je akkoord met de privacy verklaring

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!