Aanbod

-aanbod-

Websites & Grafische vormgeving

Websites

Samen realiseren wij jouw website die uitdrukking geeft aan de positionering van je bedrijf, die helder, functioneel is en helemaal op jouw wensen is aangepast!

Ik maak op maat gemaakte websites, waarbij ik alle aandacht besteed wat jij wilt en hoe jouw bedrijf via je website zo effectief mogelijk uit de verf komt. Geen dertien in een dozijn, maar die uniek en bijzonder is, net als jij!

Grafische vormgeving

Heb je nog geen eigen logo en wil je wel graag een beeldmerk dat helemaal bij jou past? Graag ga ik met jou in gesprek over wat jouw ideeën zijn, hoe je in je onderneming staat en vooral: welke beelden dat bij jou oproept.

In mijn werk als droomanalysecoach werk ik ook met beelden en met wat deze ons te vertellen hebben. Tijdens een brainstormsessie gaan we dieper in op jouw beeldenwereld en gaan we kijken naar welke beelden jij jezelf laat zien in relatie tot je bedrijf, positionering, doelen en klanten.

Het logo is veelal een goede uitvalsbasis om de rest van de huisstijl vorm te geven. Zo zal je website helemaal in sync zijn met de door ons samen gekozen kleuren, het logo en lettertypen.

Hieruit voortvloeiend kun je ervoor kiezen om ook je visitekaartje door door mij op te laten maken zodat je website en huisstijl gecomplementeerd worden met je kaartje!

Wil jij een website waar jij blij van wordt én die je helpt meer klanten te krijgen?

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest