Grafische vormgeving

-aanbod-

Logo’s * Visitekaartjes * E-books

Logo

Heb je nog geen eigen logo en wil je wel graag een beeldmerk dat helemaal bij jou past? Graag ga ik met jou in gesprek over wat jouw ideeën zijn, hoe je in je onderneming staat en vooral: welke beelden dat bij jou oproept.

In mijn werk als droomanalysecoach werk ik ook met beelden en met wat deze ons te vertellen hebben. Tijdens een imaginatiesessie gaan we dieper in op jouw beeldenwereld en gaan we kijken naar welke beelden jij jezelf laat zien in relatie tot je bedrijf, positionering, doelen en klanten. Je zult verrassende dingen gaan tegenkomen!

Visitekaartje

Bij een geweldige website hoort natuurlijk een navenant visitekaartje! Laat je visitekaartje een verlengstuk worden van je website (in plaats van andersom)! Wanneer je de vormgeving van de website doorvoert naar het visitekaartje kun je met een eenduidiger beeld naar buiten toe treden. Je vergroot daarmee de herkenbaarheid van je onderneming waardoor jouw bedrijf nog beter in het geheugen van je (potentiele) klanten blijft hangen.

Net als je website wordt het visitekaartje met alle aandacht voor jou, je bedrijf en je wensen ontworpen!

E-book & cover

Veelal onontbeerlijk om online zichtbaarder te worden, is het schrijven van jouw e-book. Potentiele klanten leren jou immers zo een beetje kennen en kunnen zo beter inschatten waar jij hen bij kunt helpen, wat jouw visie en werkwijze is.

Je kunt ervoor kiezen om je tekst zelf op te maken en mij je cover te laten ontwerpen. Je kunt het natuurlijk ook helemaal aan mij overlaten om zo jouw e-book qua vormgeving naadloos over te laten gaan in het ontwerp van je website!

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest