Web 4 women

De Web 4 Women website is een typische marketingtool die erop toegespitst is om nieuwe klanten door het know-like-trust proces te begeleiden. W4W biedt vrouwelijke ondernemers de gelegenheid om in één ochtend een simpele WordPress website op te zetten.

Doel

De website was sterk verouderd en toe aan een make-over. De kleuren en het reeds bestaande logo zijn hetzelfde gebleven, de site zelf is geheel herzien.

Beelden

De foto’s zijn gemaakt tijdens één van de workshops en zijn daarom uitstekend passend. De graphics en e-bookcover zijn nieuw toegevoegd.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest