Verbeeldingstoolkit 3.0

Jan Taal, psycholoog en oprichter van de School voor Imaginatie, heeft de Verbeeldingstoolkit 3.0 ontwikkeld en zoals het versienummer al aangeeft is de derde versie in de lijn. Deze toolkit is speciaal ontwikkeld om mensen bij (chronische) ziekte, kanker en crisis te helpen hun veerkracht te versterken.

Doel

De toolkit had al een plek op de site van de School voor Imaginatie, maar om het gebruik ervan te promoten was het nodig deze een eigen plek te geven.

Beelden

De afbeeldingen in de website zijn afkomstig uit het de Symboolkaarten die deel uitmaken van de toolkit. De homepage is geïnspireerd op de site van de NOS. De opdrachtgever vond deze erg geschikt voor het uiteenzetten van de Verbeeldingstoolkit.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest