Stappenplan huis verkopen

Angelique van Winden is een startend ondernemer. Zij helpt haar klanten hun huis voor de beste prijs te verkopen door het huis aantrekkelijk te stylen. Vaak zijn verkopers niet goed in staat te zien wat er nodig is om een huis aantrekkelijk te maken voor kopers.

Doel

Deze website is een Ultieme Website en heeft als doel om Angelique’s startende onderneming te laten groeien.

Beelden

Het logo dat ik voor haar ontwikkeld heb, is een goed voorbeeld van een tekstlogo. Omdat Angelique nog in de beginfase is van haar bedrijf is het te vroeg om voor een uitgewerkt beeld te gaan. Als ze verder op de rit is en haar eigen koers voor zichzelf meer uitgekristalliseerd is, zal een beeldlogo beter uitgewerkt kunnen worden.

N.B. Deze klant is helaas gestopt met haar bedrijfsactiviteiten.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest