Rijschool Level

Rijschool Level is gevestigd in Gieten en is met een uitzonderlijk hoog slagingspercentage een lokaal begrip in Assen en omstreken geworden. Onlangs heeft de website een make-over gekregen, waarbij het logo en een aantal beelden zijn gebleven.

Logo ontwerp

In het logo heb ik de naam extra willen benadrukken door het stapsgewijze aspect van een leerproces te integreren in de letters E. Daarnaast leende de V zich uitermate goed als silhouet voor een snelweg! De kleuren blauw, geel en wit zijn uiteraard oude bekenden in de Nederlandse bewegwijzering.

Beelden

In de keuze voor afbeeldingen in de website heb ik zoveel mogelijk gezocht naar foto’s die vanuit hetzelfde perspectief genomen zijn, zodat de kijker regelmatig het gevoel krijgt zelf achter het stuur van de auto te zitten.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest