REAL solutions

Thijs Evers is vastgoedadviseur voor bedrijven en heeft daarbij duurzaamheid hoog in zijn vaandel staan. Dit aspect wilde hij graag tot uiting zien komen in zijn logo en website. Wat hij ook graag wil laten zien is dat hij de helpende hand reikt en dat hij (moeilijk) werk uit handen neemt. Hij legt een bijzondere nadruk op het herbestemmen van vastgoed.

Logo ontwerp

Thijs wilde graag het gegeven dat hij moeilijk werk uit handen neemt met betrekking tot bedrijfsvastgoed terug zien komen in het logo. Maar ook, dat hij dit op duurzame wijze doet. Als vanzelf kwamen de hand en het kantoorgebouw als beeld naar voren. De Ginkgo Biloba boom vindt hij een zeer inspirerende boom, hiervan hebben de nerven van het kenmerkende blad model gestaan voor de lijnen in de hand van het logo.

Beelden

De foto’s van Thijs zijn gemaakt door Charlotte Tonino van Ebbie & Ivy. Ik heb ze bewerkt om ze geschikt te maken voor brede smalle headers.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest