Praktijk Anneke Stuij

Anneke Stuij is reflexzone therapeut, Reconnective Healer en is van oudsher fysiotherapeut. Onverwerkte stress blijft aanwezig in het lichaam en Anneke kan met haar handen helpen om die onverwerkte emoties, stress en lijfelijke spanningen los te laten of te verminderen.

Doel

De website van Anneke Stuij was aan vernieuwing toe omdat het thema waar de website op draaide verouderd was en niet meer onderhouden werd door de ontwikkelaar. We hebben van een nood een deugd gemaakt en de hele site herzien en opnieuw opgebouwd. Anneke heeft twee doelgroepen waarmee zij werkt en het was haar wens dit duidelijker van elkaar te scheiden. Door met kleuren te werken en met extra menu’s is dat goed gelukt.

Beelden

Anneke heeft zelf de foto’s die gebruikt zijn uitgekozen, ik heb deze waar nodig bewerkt om ze geschikt te maken voor het ‘banner’-formaat.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest