Website homepage

Inkijkexmplaar drukwerkboek

Roll-up banner

Bernadette Kasander/Mind Switch

Bernadette is coach en verwerkt veel van haar eigen ervaring in de begeleiding van haar cliënten. Ze weet als geen ander hoe je ‘van je shit je kracht kunt maken’. Tevens heeft ze haar eigen MIND-Switch methode ontwikkeld waarmee je stapsgewijs door je processen heen kunt werken en waarover zij een boek geschreven heeft.

Doel

Bernadette kwam in eerste instantie met de opdracht bij mij om haar boek op te maken en ook wilde ze icoontjes die pasten bij elk van 5 aspecten van haar MIND-Switch-methode plus een 6de waar alle voorgaande iconen in samen zouden komen. Van het een kwam het ander, want om haar boek te promoten was een website wel handig 😉 Voor haar boekpresentatie was een roll-up banner ook heel fijn!

Beelden

De foto van de cover van haar boek betreft een bodypaint die Bernadette door een kunstenares heeft laten maken. Het idee van verfspatten en penseelstreken heb ik o.a. meegenomen in het lettertype van de titel in de achtergronden van de iconen.

Boek

Iconenset

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest