Mediators in vastgoed

Mediation wordt steeds vaker toegepast als snelle en efficiënte methode om conflicten tussen partijen op te lossen. Ook in Nederland groeit de zakelijke mediationpraktijk, zoals blijkt uit recente gevallen bij Eneco, KLM en NVM. De Mediators in Vastgoed zijn allemaal gecertificeerde conflictbemiddelaars. Zij hebben allemaal uitgebreide ervaring in uiteenlopende vastgoeddisciplines en marktgebieden zoals bijvoorbeeld vastgoed ontwikkeling, asset management, vastgoedbeheer, grondzaken, gebiedsontwikkeling, taxaties, transactie management, maatschappelijk vastgoed en corporate real estate.

Doel

Mediators in Vastgoed is een nieuw initiatief dat begin 2019 is gestart. Om zichzelf zichtbaar te maken hadden ze uiteraard een website nodig. Ze wilden klein beginnen, vandaar dat we gekozen hebben voor een one-page website die op termijn uitgebouwd kan worden naar meerdere pagina’s. 

N.B. deze website staat niet meer live. Zie hiernaast voor een screenshot van deze one-page-website.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest