Logo

Website homepage

Inkijkexmplaar drukwerkboek

Autobestickering

Maria Geelen

Maria is lichaamsgericht coach en oprichter en eigenaar van Centrum De Gouden Piramide en Ruggesteun voor Ondernemers. Als Wim Hof Methode instructeur en Rebalancer/Trager Practitioner combineert zij al deze methodes in haar eigen MARIA-methode.

Doel

Maria kwam in eerste instantie met de opdracht bij mij om haar boek op te maken en ook wilde ze icoontjes die pasten bij elk van 5 aspecten van haar MARIA-methode. Van het een kwam het ander, want om haar boek te promoten was een website wel handig 😉 En een visitekaartje ook, en een roll-up banner ook (niet afgebeeld) en autostickers voor haar bus zijn op dit moment nog aan de maak.

Beelden

Tijdens een van de schrijfdagen van haar boek vond ze een klavertje 5, die wilde ze graag op de cover. Ook wist ze dat ze graag een gouden cover wilde. Ik heb de 5 blaadjes van de klaver gekoppeld aan de 5 elementen van haar methode, zo viel alles mooi in elkaar.

Visitekaartje

Iconenset

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest