Manita Lemmens Coaching

Manita Lemmens was een vrouwelijke manager in een ‘mannenbedrijf’ en heeft nogal geworsteld met de problemen die hierbij op haar pad kwamen. Door de wol geverfd coacht ze nu vrouwen in hogere management functies die stuklopen op soortgelijke issues.

Doel

Deze website is een vernieuwing van de eerdere website die ik voor haar gemaakt had. Haar doelgroep veranderde en haar website diende daarin mee te gaan. De kleuren en foto’s zijn hetzelfde gebleven, het logo en graphics zijn vernieuwd. Rechte lijnen, zachte kleuren en een nieuwe balans.

Beelden

Het logo is een tekstlogo waar een klein beeld aan toegevoegd is met een knipoog naar de ‘apenrots’. Stevig in de basis en naar boven toe lichter, kleuriger, zoekend en vindend van de balans.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest