Website homepage

E-boekcovers

Visitekaartje

Make dreams work

George Begemann heeft een achtergrond in technische bedrijfskunde en management en heeft zich door de tijd heen ontwikkeld naar een executive coach waar hij zich richt op het coachen van ceo’s en managers.

Hij heeft een aantal boeken op zijn naam staan bedoeld voor ESTIEM studenten en helpt hij hen met het ontwikkelen van zelfbeswustzijn en het plannen van hun toekomst wanneer zij hun master hebben behaald. Dit is de doelgroep waar deze website zich op richt.

Doel

Het bereiken van studenten die hulp willen bij het plannen van hun toekomst nadat zij hun opleiding hebben afgerond.

Beeld

George had al een logo en kleurpalet, hier heb ik op voortgeborduurd. Ook is George een vaardig cartoontekenaar. Deze zijn veelvuldig terug te vinden op de website.

Het boek ‘Design your future’ is ook in gedrukte versie uitgebracht.

 

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest