Autosticker

Leef je beste leven

Monique Verreijdt is paardencoach en zet paarden en natuur in om nog impactvoller te zijn tijdens haar coaching. Ze werkt oplossings, -en lichaamsgericht en kijkt door de bril van het zenuwstelsel. Want als je uit psychisch of lichamelijk uit balans bent is er altijd sprake van ontregeling in jouw zenuwstelsel.

Doel

Deze website is een Ultieme Website en ondersteunt Monique in het bereiken en vergroten van haar klantenbestand.

Beelden

Het beeldlogo is tot stand gekomen naar aanleiding van een imaginatiesessie waarin zij tot een innerlijk kwam waarin ze onder een grote beuk stond met haar armen in de lucht, verbonden met de aarde via de boom met de lucht. Wat beelden betreft had ze aangegeven dol te zijn op klaprozen en op de kleur van deze bloemen, daar heb ik het kleurpalet op geënt.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest