Lambertushof

Lambertushof is een psychologisch centrum in Veghel. Zij bieden in een team van 10 professionals hulp aan volwassenen, kinderen en bedrijven.

Doel

De oude website was aan vervanging toe. Ook bestond er de wens tot beter passend beeldmateriaal. Het was een omvangrijk project en heeft dan ook even geduurd voordat de basisstructuur goed stond. 

Beelden

De foto’s op de site zijn zorgvuldig door mij bij elkaar gezocht. Ik wilde bewerkstelligen dat de foto’s zowel een probleem als hoop herbergen, wat af en toe een lange zoektocht bleek. Tevens zocht ik naar bepaalde kleuren en sfeerbeelden die goed bij elkaar passen. Het kleurgebruik is waar mogelijk zo consequent mogelijk doorgevoerd. Het was een bijzonder project voor mij om aan gewerkt te hebben!

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest