Jungiaanse dieptepsychologie

Liesbeth de Vogel is Jungiaans analytisch therapeut. Zij werkt, net als Jung, graag en veel met dromen. Juist dit droomwerk wilde zij naar voren zien komen in haar website. Ze had duidelijke wensen: haar site moest vooral niet zweverig zijn, zakelijk maar wel toegankelijk en bovenal modern ogen. Het is haar missie om het werk van Jung uit de stoffigheid te halen en te vertalen naar de moderne tijd, want Jung is wat haar betreft geen spatje verouderd! Ook houdt zij een blog bij waarin zij verhaalt over het werk van Jung en hoe deze toe te passen op ons moderne mensch.

Beelden

Ook bij dit project ben aan het werk gegaan met fotocollages. De combinatie van de schetsen met de landschapsfoto’s bleken een mooi beeld op te leveren! Ik wilde het werken met dromen, dat ook veel terugkomt in het werk van Jung en uiteraard ook in het werk van de cliënte,  hierin tot uiting laten komen. Daarbij zijn de elementen water, aarde, vuur en lucht natuurlijk onontbeerlijk!

N.B. de website staat helaas niet meer live.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest