Jaeike met paarden

Jaeike Stienstra is coach en dierenosteopaat. Zij biedt mens & organisatie coaching en trainingen aan met paarden. Paarden kunnen heel goed menselijk gedrag spiegelen, iets wat erg leerzaam kan zijn en inzichten in gedrag en relaties kan bevorderen.

Doel

Jaeike woont op Terschelling en heeft veel ‘aanwaaiende’ toeristen als klant. Ze was goed vindbaar via VVV en op zich was ze tevreden over hoe het ging, maar ze voelde dat ze kansen liet liggen omdat veel klanten maar één keer bij haar kwamen en ze wel het idee kreeg dat deze klanten eigenlijk wel meer zouden willen. Daarbij geeft ze ook regelmatig trainingen in Amstelveen. Haar website was verouderd en niet meer geschikt voor haar volgende stap. Ze wil zich nu meer gaan richten op het bieden van vervolgtrajecten zodat ze de eendagsvliegen terugkerende waarde en ervaring kan bieden.

Aan deze site is ook een autoresponder gekoppeld waardoor zij nu makkelijker in contact kan blijven met haar klanten en deze beter op de hoogte kan houden van evenementen en aanbod.

Beelden

De foto’s op de site zijn veelal gemaakt door de echtgenoot van de klant en komen prachtig tot hun recht op de site.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest