Jaeike met paarden

Jaeike Stienstra is coach en dierenosteopaat. Zij biedt mens & organisatie coaching en trainingen aan met paarden. Paarden kunnen heel goed menselijk gedrag spiegelen, iets wat erg leerzaam kan zijn en inzichten in gedrag en relaties kan bevorderen.

Doel

Jaeike woont op Terschelling en heeft veel ‘aanwaaiende’ toeristen als klant. Ze was goed vindbaar via VVV en op zich was ze tevreden over hoe het ging, maar ze voelde dat ze kansen liet liggen omdat veel klanten maar één keer bij haar kwamen en ze wel het idee kreeg dat deze klanten eigenlijk wel meer zouden willen. Daarbij geeft ze ook regelmatig trainingen in Amstelveen. Haar website was verouderd en niet meer geschikt voor haar volgende stap. Ze wil zich nu meer gaan richten op het bieden van vervolgtrajecten zodat ze de eendagsvliegen terugkerende waarde en ervaring kan bieden.

Aan deze site is ook een autoresponder gekoppeld waardoor zij nu makkelijker in contact kan blijven met haar klanten en deze beter op de hoogte kan houden van evenementen en aanbod.

Beelden

De foto’s op de site zijn veelal gemaakt door de echtgenoot van de klant en komen prachtig tot hun recht op de site.