ITbases

ITbases verzorgt de inrichting en realisatie van serverruimtes.

Doel

De oorspronkelijke website was niet aantrekkelijk wat vormgeving betreft en daar wilden ze graag iets aan doen. Daarbij was de site ook vrij onduidelijk en ook daar was verbetering nodig. Voor deze site heb een set modules ontwikkeld die de klant zelf heeft kunnen benutten om alle aanwezige content van nieuwe vormgeving te voorzien, zo konden de kosten binnen de perken blijven.

Beelden

Een belangrijk onderdeel van helder maken wat een bedrijf nu eigenlijk doet maar ook het visueel aantrekkelijk maken van een website, is het werken met beelden. Voor deze site heb ik beelden gezocht die duidelijk maken dat het om serverruimtes gaat en die tegelijkertijd prettig om naar te kijken zijn én ondersteunend werken voor de lay-out van de website.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest