Inzicht Anders

Alexandra Tempelman-Bobbink is al langere tijd werkzaam als kwartiermaker en coach bij het opzetten en verbeteren van samenwerking binnen of tussen overheidsorganisaties. met Inzicht Anders wil zij haar werkzaamheden uitbreiden naar begeleiding op persoonlijk vlak.

Doel

Deze website is een zgn. one-page-website of wel een website die uit één pagina bestaat en onderverdeeld is in secties. Een goede website om mee te beginnen. Na verloop van tijd, wanneer Alexandra haar praktijk verder heeft ontwikkeld kan deze site worden uitgebreid naar meer pagina’s indien ze dit wenst.

Beelden

Het logo dat we samen ontwikkeld hebben verbeeld het innerlijk helingsproces. Het alternatieve, ‘verhalende’ logo geeft het proces van vallen, opstaan en in verbinding komen weer. Aan het ontwikkelen van het logo ging een imaginatiesessie vooraf, daarin werden de kleuren helder en kwamen aspecten als de poppetjes naar voren.

Zo kom je aan geweldig beeldmateriaal!

7 tips & tricks voor het vinden, maken en bewerken van afbeeldingen.

Vul je emailadres in en krijg dit e-book GRATIS in je mailbox!

Door dit formulier te versturen, ga je akkoord met de privacy verklaring

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!