Inzicht Anders

Alexandra Tempelman-Bobbink is al langere tijd werkzaam als kwartiermaker en coach bij het opzetten en verbeteren van samenwerking binnen of tussen overheidsorganisaties. met Inzicht Anders wil zij haar werkzaamheden uitbreiden naar begeleiding op persoonlijk vlak.

Doel

Deze website is een zgn. one-page-website of wel een website die uit één pagina bestaat en onderverdeeld is in secties. Een goede website om mee te beginnen. Na verloop van tijd, wanneer Alexandra haar praktijk verder heeft ontwikkeld kan deze site worden uitgebreid naar meer pagina’s indien ze dit wenst.

Beelden

Het logo dat we samen ontwikkeld hebben verbeeld het innerlijk helingsproces. Het alternatieve, ‘verhalende’ logo geeft het proces van vallen, opstaan en in verbinding komen weer. Aan het ontwikkelen van het logo ging een imaginatiesessie vooraf, daarin werden de kleuren helder en kwamen aspecten als de poppetjes naar voren.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest