Hanny Lynch

Hanny Lynch is professioneel dromenanalist met een incestverleden. De door haar opgetekende dromen lieten haar zien hoe zij als kind seksueel werd misbruikt door een familielid. Hierover schreef zij een boek ‘Als het hek van de dam is… over dromen en incest’. Nu heeft zij een tweede boek geschreven ‘De stem van het kind’ waarin kinderen van een ouder die seksueel misbruikt is geweest aan het woord komen.

Media aandacht in combinatie met de opt-in op de homepage van de nieuwe site leverde al snel veel inschrijvingen op haar mailinglist en zorgden voor verkopen van haar nieuwe boek.

De website van Hanny Lynch was sterk verouderd en aan vernieuwing toe. Ik vond het erg fijn om Hanny te begeleiden in het herformuleren van de content, het logo te restylen en te werken met een klant uit mijn doelgroep.

Logo restyling

Het oorspronkelijke logo van Hanny was een door haarzelf getekende, gescande potloodtekening waardoor deze helaas heel onscherp was. Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe interpretatie van haar oude logo.

Beelden

De beelden in haar website hebben alles te maken met wie zij is enerzijds, en met wat zij haar lotgenoten wil bieden anderzijds. Ze voelt zich sterk verbonden met het indiaans sjamanisme, droomwerk en met het overwinnen van haar incestverleden.