Website homepage

Gentleminds

Maryvonne (1970) is een van de pioniers van compassie in Nederland. Binnen haar instituut begeleidde ze vanaf 2021 het transitieproces waarin mindfulness in Nederland zich transformeerde in de richting van compassie. Ze is de grondlegger van de Mindset of Compassion, een pad voor een wakkere, vriendelijke mindset, waarbij training, beoefening en leefwijze centraal staan.

Maryvonne is Communicatiedeskundige, Compassietrainer, Mindfulnesstrainer voor volwassenen, jongeren en kinderen en Mindfulness-Based Supervisor. Ze beoefent Vipassana Meditatie en Zhineng Qigong sinds 2014 en is ook opgeleid als Trainer Mindful Compassionate Parenting en ACT coach. Ze volgde de opleiding tot Chineng Qigong Teacher, meditatie in beweging, een pijler van de Traditionele Chinese Geneeskunde om lichaam en geest in balans te houden.

Maryvonne is als oprichter, eigenaar en hoofddocent verbonden aan Gentleminds en als supervisor en docent ook aan de Compassie MBCL Opleiding van Frits Koster en Erik van den Brink. In haar praktijk in Haarlem begeleidt ze al vijftien jaar meditatiegroepen, trainingen en workshops. Sinds 2010 schrijft ze blogs en artikelen op Compassiememo, platform voor Schrijven met Compassie.

Doel

Er moesten 3 websites samengevoegd worden naar één en aan mij de opdracht om de vormgeving hiervoor te doen. Om een goede vormgeving te maken was het nodig om een plan te maken waardoor ik de bouwer van de website, Addy Vader van Dainamics, goede bouwstenen kon aanleveren waar zij mee verder kon.

Voor ons alledrie is het een flinke klus geweest om deze site te realiseren, maar het resultaat is ernaar!

Beelden en kleur

Maryvonne had al een logo met kleurstelling, dus die vormden het uitgangspunt. Verder heb ik het vogeltje veelvuldig laten terugkomen, samen met de stenen die de spannende dynamiek weergeven in het vinden van balans in situaties die je uit balans.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest