Studio Flek

Tinus Holthuis is onafhankelijk lichtontwerper gespecialiseerd in het uitlichten van musea, tentoonstellingen en gebouwen die musea gerelateerd zijn door hun bestemming of geschiedenis. Daarnaast maakt hij films en documentaires en is hij lichtontwerper voor theater, opera en installaties.

Doel

Tinus wilde zijn website beter kunnen benutten dan zijn websites tot nu toelieten. Hij werkte met lijstjes van projecten die hij gedaan had. Hij wilde graag meer inzichtelijk maken wat hij in de afgelopen 20 jaar heeft gemaakt. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheden die WordPress biedt om te filteren in zowel categorieën als tags. Dat had wel wat voeten in aarde omdat er in de basis mogelijkheden zijn, maar WordPress en thema niet zelf een vervolg geven. Met de hulp van plugins zijn we een heel eind gekomen.

Kleur en beeld

Het kleurenpalet is enerzijds tot stand gekomen uit de wens van Tinus om een bepaalde kleurenrange te gebruiken, anderzijds hebben de kleuren een functie om categoriën en tags aan te duiden.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest