Currents facilitation

Wim Nijssen begeleidt leidinggevenden die vastlopen in hun werk, die willen werken aan hun functioneren omdat ze weten daar een stuk gelukkiger en veel minder gestrest van te worden. Hij heeft zijn expertise opgebouwd door werkzaam te zijn in educatie, project- en HR management, mediation, training en coaching. Gaan wandelen met cliënten is hoe Wim het liefste werkt en wat naar zijn inzicht ook heel erg effectief is.

Logo ontwerp

Wim had al een idee hoe zijn logo er ongeveer uit moest gaan zien, hij had er zelfs al een schilderij van gemaakt. De vorm geeft een meanderende rivier weer die ondanks de kronkels toch door blijft stromen en die zijn eigen weg blijft zoeken. Het witte lijntje is een vertaling van een zilverkleurig uit kwik bestaand slangetje waarover hij eens gedroomd heeft. Voor hem houdt kwik, ofwel Mercurius, onder meer verband met deze god van de handel. Om het logo praktisch in het gebruik te laten zijn, hebben we de kleurstelling versimpeld naar twee contrasterende kleuren (wit en blauw) in plaats van meerdere kleuren. Het groen wat voor Wim erg belangrijk is, komt op andere wijzen veelvuldig terug in de website.

Beelden

Ik ben altijd erg blij als ik kan werken met beeldmateriaal van klanten zelf. De beelden die we hebben gebruikt in de website van Currents, zijn foto’s die door Wim zelf gemaakt tijdens zijn vele wandeltochten, waarmee de beelden een lijntje hebben van Wim als wandelaar naar Wim als coach. De (toekomstige) cliënten worden zo ook geprikkeld in het herkennen van Wim als dé geschikte coach voor problematiek die zij als leidinggevenden ervaren.