Colijn Buis

Colijn is succesvol pianist, componist en arrangeur en speelt samen met bekenden uit de jazz wereld zoals Thijs van Leer, Charli Green, Denise Jannah en Angelo Verploegen. Zijn website was toe aan een totale remake!

Doel

Colijn wil met deze website een goed beeld geven van wat hij zoal doet, wanneer hij optreedt en met wie. Daarom is er een uitgebreide concertagenda in verwerkt, is er muziek van hem te beluisteren en is er bijvoorbeeld bladmuziek te bestellen via de site.

Beelden

Het intro dat ik heb gemaakt is een zogenaamde ‘animated gif’. Ik heb zijn naam ingesproken, een afbeelding van de  amplitude gemaakt en deze met wat dichterlijke vrijheid vertaald naar de pianotoetsen. Erg leuk om te doen!

De foto’s heb ik in een aantal gevallen bewerkt om ze in de stijl van de website te laten vallen en ze geschikt te maken als headers.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest