Coendalinie

Coen Sprenger is trainer, therapeut en coach en kent een lange loopbaan binnen de politie. Hij is onder meer rechercheur jeugd- en zedenzaken geweest, geeft trainingen aan (wijk)agenten  en is regressie- en reïncarnatietherapeut.

Logo ontwerp

Coen voelt zich sterk verbonden met een aantal dieren zoals de zwaan en de slang waarin hij zijn totems herkent. Hij wilde deze dieren graag terugzien in zijn website en logo. Zelf had hij al een vrij helder beeld over hoe zijn logo eruit moest komen te zien. Ik heb het verder voor hem uitgewerkt en verfijnd.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest