Coachpraktijk de Zandloper

Marianne Zandman is een ervaren beeld- en gecertificeerd wandelcoach. Ze heeft gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht, intern begeleider en directeur. De laatste 20 jaar is ze werkzaam als coach, onderwijsadviseur en trainer.

Doel

Marianne is onlangs gestart met haar wandelcoachingspraktijk. Hiervoor had ze uiteraard een website nodig! Om ervoor te zorgen dat haar website meer is dan alleen een online visitekaartje is er ook gedacht aan een optin in de vorm van een gratis digitaal notitieboekje. Zo bouwt ze een mailinglist op met geïnteresseerden die ze op gezette tijden kan benaderen om coaching aan te bieden.

Beelden

Uiteraard staan alle beelden die op de site gebruikt zijn in het teken van wandelen, natuur en buiten-zijn. De foto op de header van de homepage heb ik gemaakt, andere foto’s zijn door vrienden van Marianne gemaakt en ten slotte zijn er ook foto’s door Marianne zelf gemaakt.

Het zandloperlogo en notitieboekje zijn door Eveline van Parys gemaakt. Deze heb ik weer als inspiratie genomen voor het maken van de iconen, buttons en logo op de homepage.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest