Coachpraktijk de Zandloper

Marianne Zandman is een ervaren beeld- en gecertificeerd wandelcoach. Ze heeft gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht, intern begeleider en directeur. De laatste 20 jaar is ze werkzaam als coach, onderwijsadviseur en trainer.

Doel

Marianne is onlangs gestart met haar wandelcoachingspraktijk. Hiervoor had ze uiteraard een website nodig! Om ervoor te zorgen dat haar website meer is dan alleen een online visitekaartje is er ook gedacht aan een optin in de vorm van een gratis digitaal notitieboekje. Zo bouwt ze een mailinglist op met geïnteresseerden die ze op gezette tijden kan benaderen om coaching aan te bieden.

Beelden

Uiteraard staan alle beelden die op de site gebruikt zijn in het teken van wandelen, natuur en buiten-zijn. De foto op de header van de homepage heb ik gemaakt, andere foto’s zijn door vrienden van Marianne gemaakt en ten slotte zijn er ook foto’s door Marianne zelf gemaakt.

Het zandloperlogo en notitieboekje zijn door Eveline van Parys gemaakt. Deze heb ik weer als inspiratie genomen voor het maken van de iconen, buttons en logo op de homepage.