Wim Nijssen, droomcoach

Wim Nijssen is behalve begeleider van mensen en processen ook droomcoach. Hij helpt hierbij zijn cliënten met het analyseren van hun dromen. Dromen kunnen een mens een boel vertellen over zijn of haar psychische gesteldheid. Dromentaal is echter niet eenduidig en makkelijk te verstaan. Maar, het is zeker te leren…..!

Logo ontwerp

Het logo spreekt natuurlijk voor zich! Het vergrootglas geeft de zoektocht naar de betekenis van onze dromen weer en het wolkje, nou ja, dat weet je wel…

De website is een one-page website, wat simpelweg inhoudt dat hele website op één pagina staat. De menu items bovenaan verwijzen naar delen op de pagina zelf. Voor de wat kleinere websites en de wat kleinere beurs zeer geschikt.

Beelden

De foto’s in de site zijn door Wim zelf gemaakt. Ik heb er enig kunst en vliegwerk aan verricht. Zo heb ik Wim uit de achtergrond van de foto gehaald en een parallax-effect gebruikt waardoor het een schijnbaar diepte-effect krijgt.

N.B. deze website staat helaas niet meer live.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest