Braingym®

Elly Dienske is een veteraan op het gebied van  Braingym, al ruim 25 jaar houdt zij zich hiermee bezig. Ze geeft trainingen aan zowel professionals in het onderwijs  als aan ouders van kinderen met leerproblemen.

Doel

De website was hopeloos verouderd en toe aan een make-over. De site moet zowel ouders als professionals aanspreken waardoor we ook flink aan de teksten hebben gesleuteld.

Beelden

De afbeeldingen in de website zijn afkomstig uit het lesmateriaal en dienen ter uitleg van de verschillende bewegingen. Ze vullen de site mooi aan zonder kinderachtig te worden

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest