Blije Mama Blij Kind

Patricia Leenaarts werkt met moeders die willen leren hoe ze het beste om kunnen gaan met hun kind wanneer er een situatie met een uitdaging ontstaat. Moeders die zo een bijdrage kunnen leveren aan het geven van een stevige basis aan hun kind en een groeiproces aan willen gaan met zichzelf.

Doel

Deze website is een leadgenerator, wat inhoudt dat deze website opgezet is om een potentiële klant door het know-like-trust proces te begeleiden. Via de optin-aanbieding op de homepage, het e-book, kunnen bezoekers alvast kennismaken. Op de tweede pagina wordt een kennismakingsaanbieding gedaan. Op dit type website wordt er dus bewust geen ander aanbod gedaan, dit gebeurt pas na de kennismaking.

Beelden

Patricia had een sterke voorkeur voor de kleuren paars en magenta. Daar hebben we oranje aan toegevoegd om het iets meer warmte te geven. De gekleurde ‘slingers’  verbeelden het ‘lichte’: ook al mogen er problemen zijn, deze mogen vanuit ontspanning bezien worden.

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest