Design opties

-de ultieme website-

Design opties

1. Basic design

Jouw Ultieme website wordt standaard uitgevoerd met een Basic Design. Dat betekent dat de nadruk in eerste instantie ligt op jouw teksten (die moeten goed en helder zijn), e-book en op dat wat jij wilt overbrengen op je potentiele klant zodat jouw website klanten kan gaan genereren. Het basispakket is zo ingericht dat deze alles biedt om goed mee voor de dag te komen.

De vormgeving is basaal, helder en overzichtelijk en prettig om naar te kijken. Kortom, deze website is uitstekend om mee te beginnen. Uitbouwen of verder vormgeven kan altijd nog in een later stadium.

Kijk hier voor voorbeelden van een Ultieme Website Basic Design.

Wat krijg je?
 • Design volgens eenvoudig sjabloon.
 • 2d en 3d e-bookcover
 • Een header op de homepage (dat is de bovenste balk die als eerste zichtbaar is) bestaande uit jouw foto, 3d e-bookcover, call-to-action naar e-book (tekst en button).
 • Foto in de header kan, bij gebleken geschiktheid, over de gehele breedte worden gebruikt. Wanneer dit niet kan, wordt je foto rond uitgeknipt of wordt jouw afbeelding uitgeknipt uit de achtergrond van de foto (als zgn. ‘stand-alone’).
 • Eén correctieronde. Tegen een meerprijs kun je meer correctieronden afnemen.

Let op: Een website op maat ontwerpen vergt veel tijd, aandacht en werk! Daarom kiezen we voor een basaal ontwerp in het Basispakket om de prijs zo laag mogelijk te houden. 

Is ontwerp erg belangrijk voor jou? Overweeg dan een designpakket erbij te kopen.

2. Medium design

Vind je het belangrijk hoe jouw website eruit ziet? Is het wellicht ook belangrijk voor de doelgroep die je wilt aanspreken? Als je veel waarde hecht aan de vormgeving van je website en je dit een investering waard vindt, dan raad ik je aan om voor de Medium Design optie te kiezen. Je website zal bijvoorbeeld meer beeldmateriaal bevatten, meer maatwerk en meer uniciteit. Kortom: een website die nog beter uitdraagt en ondersteunt wat jij met jouw onderneming wilt overbrengen.

Kijk hier voor voorbeelden van een Ultieme Website Medium Design

Wat krijg je?
 • Design volgens op maat aangepast sjabloon. De stuctuur van het basic design zit ook hierin, maar dan wordt meer fotomateriaal gebruikt en meer details aangebracht. Ook kunnen foto’s worden bewerkt indien nodig.
 • 2d en 3d e-bookcover
 • 2 correctierondes. Tegen een meerprijs kun je meer correctieronden afnemen.

3. Premium design

Ben je echt toe aan een volledig op maat gemaakte website met aandacht voor elk detail? Wil je bijvoorbeeld custom made iconen, (info)graphics, of foto’s laten zoeken? Dat is mogelijk in het Premium Design pakket.

Kijk hier voor voorbeelden van een Ultieme Website Premium Design

Wat krijg je?
 • Design volledig op maat.
 • Indien gewenst helpen wij je fotomateriaal zoeken.
 • Op maat gemaakte iconen (max. 6 stuks) of (info)graphics (max. 3 stuks)
 • 2d en 3d e-bookcover
 • 2 correctierondes. Tegen een meerprijs kun je meer correctieronden afnemen.

Wil jij een website die gezien mag worden en waar jij blij van wordt?

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest