De Ultieme Website: de basis

-de ultieme website-

Wat is het basispakket?

1. Website bestaande uit 7 pagina’s

Een gemiddelde Ultieme Website bestaat in ieder geval uit de volgende pagina’s:

 1. Homepage
 2. Kennismakingsaanbieding
 3. Aanbevelingen
 4. Over mij
 5. Blogs
 6. Contact

Dit aantal is voldoende om mee te starten. Wil je op termijn een pagina erbij? Dat kan, dan geldt het uurtarief van € 70,- p/u of je kunt hier je strippenkaart voor gebruiken.

2. Basic design

Jouw Ultieme website wordt standaard uitgevoerd met een Basic Design. Dat betekent dat de nadruk in eerste instantie ligt op jouw teksten (die moeten goed en helder zijn), e-book en op dat wat jij wilt overbrengen op je potentiele klant zodat jouw website klanten kan gaan genereren. Het basispakket is zo ingericht dat deze alles biedt om goed mee voor de dag te komen.

De vormgeving is basaal, helder en overzichtelijk en prettig om naar te kijken. Kortom, deze website is uitstekend om mee te beginnen. Uitbouwen of verder vormgeven kan altijd nog in een later stadium.

Kijk hier voor voorbeelden van een Ultieme Website Basic Design.

Let op: Een website op maat ontwerpen vergt veel tijd, aandacht en werk! Daarom kiezen we voor een basaal ontwerp in het Basispakket om de prijs zo laag mogelijk te houden. Het is belangrijk je materiaal goed en volledig aan te leveren zodat er geen wijzigingen tijdens de bouw hoeven te worden gedaan aangezien dit de bouwtijd exponentieel doet oplopen.

In het basispakket zit één correctieronde inbegrepen. Wil je meer correcties? Dan kun je daar je strippenkaart voor gebruiken.

Is ontwerp erg belangrijk voor jou? Overweeg dan een designpakket erbij te kopen.

3. 2D & 3D E-bookcover

Je website wordt standaard voorzien van een aantrekkelijk e-bookcover die bij jouw website past en die klanten stimuleert om het e-book te willen downloaden.

Kijk hier voor voorbeelden van E-bookcovers.

Let op: In het basispakket zit één correctieronde inbegrepen. Wil je meer correcties? Dan kun je daar je strippenkaart voor gebruiken.

4. ActiveCampagin setup & maandelijks abonnement

ActiveCampaign is een tool waarmee je mailinglists kunt opbouwen. Van hieruit kun je mailcampagnes versturen naar je klanten, maar hier wordt ook de automatisering van het versturen van je e-book geregeld. Een klant vult het formulier in en deze ontvangt een mail met de link naar het e-book. Daar heb je dus geen omkijken naar!

Dit is wat je krijgt in het basispakket:
 • Aanmaken en inrichten ActiveCampaign account
 • Aanmaken 2 lijsten (Voor weggever/e-book en Hoofdlijst)
 • Aanmaken en inrichten 1 automation voor weggever/e-book (1 welkomstmail en maximaal 5 follow-up mails)
 • Aanmaken formulier voor weggever (eventueel koppeling met de website)
 • Aanmaken e-mailtemplate (Simpele e-mailheader en e-mailhandtekening met profielfoto, contactgegevens en social media knoppen). Materiaal voor e-mailtemplate wordt aangeleverd door jouzelf aangeleverd.
 • Eventueel overzetten contacten vanuit ander e-mailmarketing systeem.
 • Testen volledig proces

5. Hosting abonnement pakket:

 • De hosting en domeinnaamregistratie is in goede handen bij ons met onbeperkt dataverkeer en ruimte voor je website. Inclusief webmail en gratis verhuisservice in het geval je al een website bij een andere partij hebt lopen. Het domeinnaam is jouw eigendom.
 • Updates aan WordPress, thema en plugins. WordPress is voortdurend in ontwikkeling om functionaliteit toe te voegen, maar ook om het veilig te houden. Thema’s en plugins *) moeten hierin mee. Dat betekent dat er regelmatig updates te doen zijn. Wanneer je te lang wacht met updaten kan je site onveilig worden en gevoelig zijn voor problemen, offline gaan of hacks. Dit is de te voorkomen door tijdig te updaten. Vaak zijn klanten geneigd om te bezuinigen op dit soort werkzaamheden en dat is niet verstandig… vandaar dat wij het standaard opnemen in ons pakket. *) Het thema zorgt voor hoe je website eruit ziet en plugins zijn toegevoegde functionaliteiten zoals agenda’s, formulieren etc.
 • Instructievideo’s ledenomgeving. Momenteel in opbouw is de ledenomgeving waarin instuctievideo’s zullen komen met uitleg over hoe tekst aan te passen, blogs en afbeeldigen te plaatsen etc.

6. Basic Abonnement pakket

Dit abonnement geeft je toegang tot instructievideo’s, het stellen van vragen en het laten uitvoeren van eenvoudige aanpassingen aan bestaande pagina’s.

 

Wil je meer uitbesteden? Zoals het regelmatig aanmaken van nieuwe pagina’s, e-bookcovers en emailmarketing? Kijk dan eens naar de Medium en V.I.P pakketten

Wil jij een website die gezien mag worden en waar jij blij van wordt?

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest