De one-page website: de basis

-de one-page website-

Wat is het basispakket?

1. Website bestaande uit 1 pagina

Een gemiddelde One-page website bestaat over het algemeen uit de volgende secties:

  1. Welkom (vaak een grote foto met logo/naamvermelding en teaserstekst of e-book aanbieding)
  2. Inleiding
  3. Aanbod
  4. Tarieven
  5. Aanbevelingen
  6. Over mij
  7. Contact

Dit aantal is voldoende om mee te starten. Om de pagina niet te lang te maken zijn 8 á 9 secties het maximale aantal secties. Wil je (op termijn) de site om laten zetten naar een Brochure website? Dat kan, dan geldt het uurtarief van € 70,- p/u of je kunt hier een  strippenkaart voor aanschaffen.

Let op: De prijs van het pakket is gebaseerd op een gemiddeld aantal secties. Daarom is een mindering op het pakketbedrag niet mogelijk wanneer een website minder pagina’s dan 7 stuks bevat.

2. Design op maat

Je website wordt voor jou op maat gemaakt, met de kleuren en beelden die jij mooi vindt en die jouw bedrijf het beste uit laat komen. Beelden/foto’s kunnen door jou worden aangeleverd, wij kunnen je ook helpen met het zoeken naar (stock)foto’s.

Kijk hier voor voorbeelden van One-page websites.

Let op: Een website op maat ontwerpen vergt veel tijd, aandacht en werk!

In het basispakket zit een gemiddeld aantal uren werk (ongeveer 14) berekend. Mochten je wensen dermate groot zijn, of wanneer er veel correctieronden nodig blijken te zijn zullen we dit z.s.m. aangeven en overleg de prijs aanpassen. Over het algemeen is gebleken dat het gemiddeld aantal uren voldoende is om in de wensen van de meeste klanten te voorzien.

De bouwtijd kan oplopen door veel tussentijdse aanpassingen in de teksten te doen, let er dus op om deze correct en volledig aan te leveren. 

3. Feedback op en begeleiding bij het schrijven van je teksten

Al vanaf het eerste contact zullen we aandacht besteden aan wat belangrijk is aan informatie te verwerken in jouw website. Wij hebben bijna 10 jaar ervaring in het maken van websites en weten wat belangrijk is. Je schrijft zelf je teksten, wij geven je feedback.

Wil je liever dat een professional de teksten voor jouw website schrijft? Dat kan, wij kunnnen een tekstschrijver de opdracht geven om na een interview met jou goede en professionele teksten te schrijven. Prijs op aanvraag.

4. Contactformulier

De website wordt standaard voorzien van een contactformulier. Het is ook mogelijk om maximaal 2 extra formulieren in te richten, zoals bijvoorbeeld een aanmeldformulier.

Wil jij een website die gezien mag worden en waar jij blij van wordt?

E-boek de Ultieme website

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest