e-book cover

actie

Herken je dit?

Weet je geen goede manier om potentiele klanten kennis te laten maken met wat jij in huis hebt?
Bied je al een e-book aan op je website, maar ben je ontevreden over hoe deze eruit ziet?
Trekt jouw website geen of onvoldoende nieuwe klanten aan?
Ben je niet zichtbaar genoeg met jouw website?

Ik maak een e-book cover voor je waar je superblij van wordt en die ervoor zorgt dat jij de aandacht krijgt van jouw klanten!

Bestel NU jouw cover!

Laat jezelf zien

met jouw e-book!

Dat je website onvoldoende converteert ligt aan een te kleine mailinglijst waardoor je bereik niet groot genoeg is.  Je mailinglijst vergroot je door een weggever aan te bieden, bij voorkeur op de homepage van je website, in ruil voor het e-mailadres.

Hieruit ontstaat win-win situatie omdat jij je klanten regelematig op de hoogte houdt door waardevolle informatie met hen te delen en jouw klanten je via jouw e-book alvast leren kennen. Zij profiteren hierdoor van je kennis en tips om een volgende stap te zetten in hun proces.

Vergroot je mailinglijst
met jouw unieke e-book cover!

Ik help je bij het geven van een nieuwe boost aan jouw website. Ik gun je een unieke, voor jou op maat gemaakt e-book cover waarmee jij voor de dag komt.

Een cover die aantrekkelijk is voor jouw (potentiele) klant om te downloaden zodat jij weer nieuwe contacten zult bijschrijven op je mailinglijst.

Maak nu gebruik van deze eenmalige aanbieding
en wees 1 van de slechts 10 gegadigden!

Deze actie loopt van 3 t/m 10 mei 2021, dus wees er snel bij!

Deze klanten gingen je voor:

Laat jezelf zien met jouw e-book!

De normale prijs van deze e-book cover is € 117,-

Maak nu gebruik van deze eenmalige aanbieding en wees 1 van de slechts 10 gegadigden!
Deze actie loopt van 3 t/m 10 mei 2021, dus wees er snel bij!

Van € 117 nu voor slechts:

€ 77,-

Prijs is exclusief BTW

“Als ik een e-boek maak boordevol met waardevolle tips, dan wil ik graag dat deze gedownload wordt door mijn klant. Een goede cover draagt hier aan bij.

Ester kan dit voor je maken. De covers die ze maakt zijn aantrekkelijk en onderscheidend. Het levert me altijd vele downloads op.”

Marielle van der Vlies
www.succesmetjebedrijf.nl

“Mijn e-book cover is prachtig! Sprankelend, krachtig en toch zacht en vrouwelijk.

Ik heb Ester nagenoeg de vrije hand gegeven bij het creëren van mijn cover en daar ben ik tot op de dag van vandaag blij mee.

Ester wist precies hoe ze mij en mijn boek het beste tot zijn recht kon laten komen en vertaalde dat in een schitterende cover (en website). Ik krijg dan ook veel complimenten die ik dankbaar in ontvangst neem!”

Krachtgroet van een dankbare klant,

Savannah Engelenberg
www.levenvanuitkracht.nl

“Ester heeft van mijn e-book een prachtig cadeau gemaakt. De cover en vormgeving sluiten perfect aan bij de uitstraling van mijn bedrijf en website.

Ik presenteer mijn e-book dan ook met trots op de website en op social media.”

Manita Lemmens,
www.ontdekjestralendezelf.nl

praktische informatie

Wat krijg je?

 1. Een voorstel met 1 correctieronde (meerprijs €27,-per extra correctieronde)
 2. Een 2D cover in .pdf die je kunt gebruiken als voorblad van het binnenwerk van je e-book.
 3. Een 3D cover in transparante .png zodat je deze ook op een niet-witte ondergrond kunt gebruiken.

Levertijd

De levertijd bedraagt 2 á 3 weken vanaf het moment van aanlevering van je beeldmateriaal o.v.b. van onvoorziene factoren.

Wat moet je doen?

 • Een goede cover staat en valt bij goede foto’s en afbeeldingen. Dat betekent dat het belangrijk is dat je goede kwaliteit foto’s, dus geen pas- en vakantiefoto’s, aanlevert en in hoge resolutie (stuur de bronbestanden die niet al verkleind zijn).
 • Zorg dat je een foto van jezelf kiest waarbij je, bij voorkeur lachend, in de camera kijkt. Laat je klanten contact met je maken via je foto. Een foto van jezelf is een belangrijke factor voor je herkenbaarheid.
 • Over het algemeen is een goede foto van jezelf en eventueel een logo voldoende om een goede cover te maken. Soms kan een achtergrondfoto een goede aanvulling geven, maar dat kan ook te druk worden. Indien je een extra foto aanlevert, kan het dus zijn dat ik ervoor kies om deze niet te gebruiken. Aanleveren kan natuurlijk altijd.
 • Heb je een logo waarvan je wilt dat deze gebruikt wordt op je e-book cover, lever dan een  een transparant .png of .eps bestand aan (.jpg of .JPEG heeft altijd een witte achtergrond en is daarom lastig om mee te werken.)
 • Zorg dat je een email-automationprogramma zoals Mailchimp of ActiveCampaign hebt zodat een e-book automatisch verstuurd kan worden en je ook daarna nog follow-up mail kunt versturen.
 • Zorg dat je een e-book schrijft! De opmaak kun je zelf doen of uitbesteden aan mij. Vraag naar de mogelijkheden: info@dewebconnectie.nl
 • Houd er rekening mee dat je regelmatig je e-book onder de aandacht brengt via social media kanalen, Facebookadvertenties e.d. Je e-book is een hulpmiddel om je website te boosten, je dient het echter wel in te zetten! Dit gaat niet vanzelf.
 • Let op: een cover staat niet op elke ondergrond even mooi. Als je zeker wilt weten dat jouw e-book goed uit gaat komen op de achtergrond waar je hem wilt gaan gebruiken, laat mij dat weten voordat ik voor je aan de slag ga.

Van € 117 nu voor slechts: € 77,-

Prijs is exclusief BTW

Over mij

Ester Krause

Ik ben webbouwer en -designer gespecialiseerd op het gebied van WordPress. Tevens ontwerp ik logo’s & verzorg ik de de opmaak van e-boeken en de covers daarvan. Ik ben dol op het bewerken van foto’s en het werken met kleur.

10 Jaar geleden begon ik met het ontwerpen en maken van websites waarbij ik mij de afgelopen 5 jaar heb gespecialiseerd op klantgenererende websites.  Een goede marketing is heel belangrijk  en daarom doe ik nu dit aanbod omdat ik weet dat een aantrekkelijk e-book prikkelt om deze te downloaden en het daardoor zorgt voor een groeiende mailinglijst. Ik wil je daar graag bij helpen.

Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in, lees goed de voorwaarden en to-do-list door en voldoe de betaling. Je krijgt de informatie die op de Voorwaardenpagina staat ook nog per mail toegestuurd.

Te betalen (€ 77 + 21% btw) € -

Deze aanbieding loopt af op:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)