e-book cover

actie

Voorwaarden

Voorwaarden actie

Wat krijg ik?

 1. Een voorstel met 1 correctieronde (meerprijs €27,-per extra correctieronde)
 2. Een 2D cover in .pdf die je kunt gebruiken als voorblad van het binnenwerk van je e-book.
 3. Een 3D cover in transparante .png zodat ik deze ook op een niet-witte ondergrond kunt gebruiken.

Ik realiseer mij dat:

 • Een mooie e-bookcover alleen geen garantie geeft voor (meer) convertering van mijn website. Ik dien een E-book regelmatig onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld via social media (advertenties) of via mijn reeds bestaande mailinglist.
 • Ik vooruitbetaal in de wetenschap dat ik goed materiaal kan aanleveren. De betaling is niet restitueerbaar. Als ik hulp of advies nodig hebt bij mijn keuze, dan kan ik vragen stellen via info@dewebconnectie.nl
 • Mijn e-book dezelfde basisvorm heeft als de voorbeelden bij ‘Deze klanten gingen je voor‘.

Wat moet ik aanleveren?

 • Lever een foto aan van jezelf waarop je, bij voorkeur lachend, in de camera kijkt.
 • Zorg dat deze foto een zo hoog mogelijke resolutie heeft, bij voorkeur het originele bestand.
 • Wil je graag een achtergrondfoto of een foto die ook op de cover erbij mag komen, zorg ook hier voor een goede resolutie. Het kan zijn dat ik deze foto niet ga gebruiken als ik van mening ben dat het te druk gaat worden.
 • Je mag zoveel foto’s sturen als je wilt, des te meer keuze heb ik om de meest geschikte uit te zoeken.
 • Heb je een logo en wil je deze op je boekcover gebruiken? Stuur dan een transparante .png. Een .eps, .ai of .psd  bestand kan ook.
 • Stuur al je bestanden samen in één keer naar mij toe. Het beste is om dit via www.wetransfer.com te doen naar info@dewebconnectie.nl. (De foto’s mailen, vooral via Apple Mail, kan soms voor automatische verkleining zorgen en is daarom niet wenselijk.)
 • Als je zeker wilt weten dat het e-bookcover goed gaat passen op de achtergrond waar je hem wilt gaan gebruiken, laat mij dat weten. Stuur bijvoorbeeld een screenschot of een url van je website.
 • Ben op tijd en wees compleet met aanleveren. Hoe langer het duurt voordat je aanlevert, des te langer duurt het voordat je je e-bookcover kunt gaan toepassen op je website!
 • Ik plan zo zorgvuldig mogelijk mijn tijd in en houd een levertijd van 2 á 3 weken aan na aanlevering van alle bestanden die nodig zijn. Toch kan het door omstandigheden gebeuren dat ik meer tijd nodig heb om iets moois voor je te maken.

Deze checklist zul je ook nog via mail ontvangen.
Je hoeft dus niet alles nu te onthouden 😉