The Spirit of Wood

Voor exclusief handgemaakte interieurs die u vitaal houden

– meubelmakerij –

Duurzame oplossingen

Ik help u graag uw interieur nog mooier te maken. Ik los ruimte problemen op, breng meer harmonie  en rust in. Gebruiksgemak staat bij mij voorop, samen met een uniek ontwerp en bijzondere materialen.

Ik geloof dat mensen meubelen en inrichtingen op maat verdienen die inspireren, die energie geven, hun leven verrijken en vergemakkelijken, state of the art design zijn, en ook nog eens duurzaam.

Ontvang mijn gratis e-paper over state of art duurzame keukens (vol tips en inspirerende foto’s)

– portfolio –

Tafels

– portfolio –

Kasten

– The spirit of wood –

Arjen Kiers

Bent u op zoek naar exclusieve (houten)meubelen speciaal voor u op maat gemaakt? Wilt u leven in uw interieur? Dan kan ik u verder helpen. Ik ontwerp en maak exclusieve meubelen en inrichtingen op maat, gemaakt van natuurlijke materialen.

Ik geloof dat inrichtingen en meubelen die state of the art design zijn, gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen en duurzaam geproduceerd, hun tijd overstijgen en een blijvende waarde voor de toekomst zijn. Een toekomst waar de mens in harmonie met elkaar en met de natuur, in rijkdom zal leven. En daar wil ik mijn bijdrage aan geven.

Ik ben me gaan bekwamen in de bouw, in timmerwerk, in het maken van meubelen en interieurs en ik ben gaan ontwerpen en dit alles is het fundament voor mijn werkzaamheden nu.

– Meubelmakerij –

The Spirit of Wood

De la Reylaan 34 42
3707 TM
Zeist
06-20036000