MH Leadership

Malin Hedlund is busniness coach en zij begeleidt managers in hun (bedrijfs)leven. Zij heeft een holistische benadering waarbij ze alle aspecten die mensen mogelijkerwijs kunnen remmen in hun leiderschap helpt aan te pakken.

Doel

Het WordPress thema waarop de site draaide was verouderd en zo hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt haar site helemaal te vernieuwen op een wijze die beter bij Malin past dan de oude site.

Beelden

Omdat deze site een leadgenerator is, zijn de beelden die gebruikt zijn voornamelijk van functionele aard. Het is voor dan ook een prettige uitdaging om het functionele met het visuele te combineren.

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest