Geef je leven richting

Simone Maaswinkel is psychosynthese therapeut en richt zich op vrouwen van 50 jaar en ouder en helpt hem met de typische problemen die bij deze levensfase horen.

Doel

Deze website is een leadgenerator en heeft als doel om Simone’s startende onderneming te laten groeien.

Beelden

De foto’s op haar site zijn door haar schoondochter gemaakt en passen goed bij de kleurstelling die Simone zo mooi vindt. Daarbij wilde ze erg graag dat het lettertype Didot gebruikt zou gaan worden in haar website. Dit lettertype leent zich erg goed om mooie lay-outs mee te maken, vooral in het e-book. Scroll hiernaast door de eerste 10 bladzijden van haar e-book.

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest