Barbara de Roos

Barbara is schrijfster van korte verhalen en heeft onlangs haar eerste boek uitgebracht. Voorheen werkzaam als tijdschrift editor, nu in opleiding tot Inca sjamaan. In haar boek vertelt zij over haar eigen gesprekken met God op humoristische wijze.

Leadgenerator

Deze website is opgezet als leadgenerator en heeft als doel om meer klanten aan te trekken door te kiezen voor een specifieke doelgroep en een heldere positionering. Lees hier meer over wat een leadgenerator is.

Beelden

Barbara maakt graag zelf tekeningen bij haar verhalen en die hebben we ook regelmatig terug laten komen in haar site. Ook zien we de cover van haar boek de site heen terug en dan met name in het kleurpalet.

De Ultieme Website

In dit e-book leg ik uit wat de opbouw is van een goede website en welke gedachten en beproefde kennis daarachter zit. Voor elke pagina geef ik je heldere en concrete opdrachten zodat je direct aan de slag kunt om je website te optimaliseren of om teksten voor je nieuwe website te gaan schrijven.

AVG toestemming

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!

Pin It on Pinterest