FAQ's

Veelgestelde vragen
Wat is WordPress precies en hoe werkt het?

WordPress is van oorsprong vrije weblog-software hoewel het inmiddels al lang niet meer alleen voor blogs gebruikt wordt en het zeer geschikt gemaakt is voor allerlei vormen van websites. Tevens is het een zogenaamd contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker zelf de inhoud (content) kan wijzigen en aanvullen zonder dat hier programmeerkennis voor nodig is.

Door middel van thema’s wordt de opmaak van pagina’s vormgegeven waardoor men niet afhankelijk is van één vaste lay-out. De Webconnectie maakt over het algemeen gebruik van een thema dat opgebouwd wordt uit modules die per pagina anders in te delen zijn waardoor er een flexibel en geheel naar eigen smaak en behoefte ingedeeld kan worden

Een website en huisstijl laten maken is zo duur!

Een website en/of huisstijl waarin het gedachtegoed van jouw bedrijf doeltreffend is verbeeld, die een structuur heeft die werkt, waar alle zorg aan is besteed en die niet in de laatste plaats klanten helpt te genereren is goud waard!

Naar mijn bescheiden mening wordt er te vaak op websites beknibbeld. Waarom? Wat maakt dat jouw visitekaartje naar de wereld waarmee je je moet onderscheiden van alle anderen, die klanten voor je helpt aantrekken het liefste niets zou moeten kosten? Wat is jouw bedrijf en het succes dat je wilt bereiken je waard? Wat heb je ervoor over om te bereiken wat je wilt?

Ik denk dat hier de universele wet van aantrekking aan het werk is: wat je geeft is wat je terugkrijgt. Stop er iets in van waarde en krijg het veelvoudige aan waarde terug! Dat kan zowel in geld als in moeite worden uitgelegd. Alleen een mooie website is dan ook niet voldoende, ook het bijhouden van de content en het gebruikmaken van nieuwsbrieven en social media bijvoorbeeld is onontbeerlijk.

Zijn er bijkomende kosten?

Voor een website zijn de kosten voor hosting en domein het eerste jaar inbegrepen. Daarna betaal je jaarlijks de overeengekomen kosten.

De hosting en domeinnaamregistratie verloopt het liefst via Webalist, een expert op het gebied van kwaliteitshosting met wie ik een samenwerking heb. Je mag er ook voor kiezen om een andere host uit te kiezen, houd er dan rekening mee dat het lijntje naar Webalist een stuk korter is en dit voor jou nadelen kan hebben.

WordPress, thema en plugins hebben met regelmaat onderhoud nodig omdat er regelmatig updates uitgebracht worden. Deze updates hebben te maken met veiligheid en verbeterde functionaliteit. Ook dit onderhoud, alsmede back-ups, kan worden uitgevoerd door Webalist. Voor informatie en/of prijsopgave neem contact op!

Waar vind ik meer info over de tarieven?

Op de pagina Aanbod vind je alle info over wat de Webconnectie voor je kan doen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Wat zijn plugins?

Plugins zijn stukjes functionaliteit die kunnen worden toegevoegd aan de website. Deze worden dan als het ware ‘ingeplugd’. Een standaard WordPress installatie is een goede basis, echter voor extra wensen maar ook voor meer beveiliging bijvoorbeeld zijn meerdere plugins nodig.

Wat is de werkwijze?

Samen staan we sterker dan alleen! Vandaar dat ik mijn krachten bundel met andere experts. Zo besteed ik de hosting uit aan Webalist en hulp bij positionering bij Marielle van der Vlies. Zo houd ik mijn handen vrij voor het maken en vormgeven van jouw website.

Wil je meer weten over hoe je je jouw positionering het beste kunt aanpakken? Hier staat alle info van de training ‘succes met je bedrijf’ van Marielle van der Vlies

 

Kan ik mijn site na oplevering zelf bijhouden?

Ja, je kunt zelf afbeeldingen toevoegen en teksten aanpassen.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Laat het me weten door op deze link te klikken, dan kan ik jouw vraag ook opnemen in deze lijst!

Geïnteresseerd in samenwerking?

Zo kom je aan geweldig beeldmateriaal!

7 tips & tricks voor het vinden, maken en bewerken van afbeeldingen.

Vul je emailadres in en krijg dit e-book GRATIS in je mailbox!

Door dit formulier te versturen, ga je akkoord met de privacy verklaring

Je aanvraag is succesvol verzonden! Je ontvangt nu eerst een email waarin je jouw email adres kunt bevestigen en vervolgens ontvang je de downloadlink. Dank je voor je interesse!